Računalništvo, telefonija
08.09.2011 12:19

Deli z drugimi:

Share

Zaščitite podatke s Fujitsujem

Fujitsu zmanjšuje potrebo po pomnilniški kapaciteti do kar 95 odstotkov
Nova generacija sistemov ETERNUS CS800 S3 omogoča hitrejšo zaščito podatkov z varnostnimi kopijami na diskovnih sistemih, kot kadarkoli prej.
Nova generacija sistemov ETERNUS CS800 S3 omogoča hitrejšo zaščito podatkov z varnostnimi kopijami na diskovnih sistemih, kot kadarkoli prej.

Fujitsu je danes predstavil nov sistem ETERNUS CS800, ki zagotavlja cenovno ugodno tehnologijo deduplikacije, in s tem podjetjem olajšal obvladovanje vedno večjih količin podatkov. Nova generacija sistemov ETERNUS CS800 S3 omogoča hitrejšo zaščito podatkov z varnostnimi kopijami na diskovnih sistemih, kot kadarkoli prej.

Pri izbiri tehnologije za zaščito podatkov so bila podjetja prisiljena izbrati med hitrimi, vendar dragimi sistemi za zaščito podatkov na temelju diska in počasnejšimi, a cenovno ugodnejšimi tračnimi mediji. Fujitsu je odstranil to dilemo s predstavitvijo tretje generacije sistemov ETERNUS CS800. Nov sistem temelji na napredni tehnologiji deduplikacije in zmanjšuje količino podatkov za varnostno kopiranje, s čimer je shranjevanje varnostnih kopij na temelju diskovnih sistemov tudi cenovno ugodnejše.

Izboljšave zagotavljajo dvakrat hitrejše delovanje sistema ETERNUS CS800 S3 v primerjavi s predhodnim modelom, napredna tehnologija deduplikacije pa zmanjša obseg varnostnih kopij do 95 odstotkov. Fujitsujev sistem ETERNUS CS800 S3 omogoča tudi brezšivno in centralizirano varnostno kopiranje podatkov med podružnicami, z izdelavo varnostnih kopij podatkov preko noči, ko je količina omrežnega prometa znižana za faktor do 20.

ETERNUS CS800 S3 avtomatično upravlja vse funkcije v povezavi z deduplikacijo in podvojevanjem podatkov ter nastavitve strojne in programske opreme. Sistem je pripravljen na delovanje že ob dostavi, saj avtomatizira in optimizira zaščito podatkov v skladu s topografijo mreže. Zmogljiv sistem zagotavlja razširljivost in se preprosto poveže v že obstoječe okolje za zaščito podatkov.

Sistem ETERNUS CS800 S3 je na voljo s kapaciteto od 4TB do 160TB in avtomatičnim prenosom podatkov do 5,8TB na uro. 8TB model zaščite podatkov preko omrežja se pridružuje 4TB modelu, ki se osredotoča na posebne zahteve manjših podjetij in podružnic glede cene ter zmogljivosti. Nov, »hitri način« omogoča še hitrejši prenos podatkov za zaščito aplikacij kot so podatkovne baze. Fujitsujevi strokovnjaki lahko pomagajo uporabnikom sistema ETERNUS CS800 S2 nadgraditi sistem s funkcionalnostjo modela nove generacije, brez dodatnih licenčnih stroškov.

Fujitsujevi sistemi ETERNUS CS poenostavljajo zaščito podatkov v heterogenih IT okoljih, centralno upravljajo varnostno kopiranje in obnovitev podatkov iz velikih (mainframe), UNIX in x86 sistemov ter združujejo najboljše tehnološke lastnosti diskov, tračnih medijev in tehnologijo deduplikacije na enoten in povezan način.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku