Računalništvo, telefonija
03.02.2013 08:24

Deli z drugimi:

Share

Za spomine z veliko povečavo in deljenje

Nikon je razširil serijo kompaktnih fotoaparatov COOLPIX s tremi novimi fotoaparati – S9500, S5200 in S9400. Prvi se ponaša z 22-kratnim zoomom in podporo za brezžično omrežje, ki omogoča takojšen prenos slik v združljivo pametno napravo. Tovrstni prenos in deljenje omogoča tudi S5200, medtem, ko se model S9400 lahko pohvali z 18-kratnim zoomom. Vsi modeli imajo slikovni senzor CMOS z osvetlitvijo od zadaj, tehnologijo zmanjšanja vibracij s premikom elementov objektiva in možnost snemanja videoposnetkov v polni visoki ločljivosti Full HD (1080p).
Za spomine z veliko povečavo in deljenje
Za spomine z veliko povečavo in deljenje

COOLPIX S9500 – bližnji posnetki, ki se jih splača deliti

COOLPIX S9500 zmore z NIKKOR objektivom z 22-kratno povečavo neverjetne premike od širokega kota do ultra teleobjektiva (od 25 do 550 mm). Od zadaj osvetljeni slikovni senzor CMOS z 18 milijoni slikovnih točk in zmanjšanjem vibracij s premikanjem elementov objektiva tudi na najbolj energičnih dogodkih omogoča zajem ostrih fotografij in videoposnetkov. S svetlim in zelo kontrastnim zaslonom OLED z diagonalo 7,5 cm (3 palce) boste zlahka kadrirali posnetek. Ko zajamete spomin, ga lahko takoj delite s prijatelji in družino, saj S9500 prenaša slike in videoposnetke visoke kakovosti neposredno v pametno napravo, tako da so pripravljeni za prenos v vaše najljubše družabne medije.

Nikon COOLPIX S9500 omogoča snemanje videoposnetkov v polni visoki ločljivosti Full HD (1080p) s preprostim dotikom gumba, lahko pa celo snemate posamezne prizore v obliki filma brez prekinitev. Poleg tega vam vgrajeni GPS omogoča, da fotografijam dodate geografske oznake, elektronski kompas pa vam natančno pove, v katero smer kaže fotoaparat.

COOLPIX S5200 – elegantno deljenje fotografij
S fotoaparatom žepne velikosti s 16 milijoni slikovnih točk COOLPIX S5200 z vgrajenim Wi-Fijem ste vedno pripravljeni, da zabeležite naslednji trenutek. Ne glede na to, ali gre za družinski rojstni dan ali zabavno noč zunaj, S5200 bo zlahka prenesel slike in videoposnetke v pametno napravo, da jih boste lahko delili z drugimi. Visokoločljivi 7,5-centimetrski (3-palčni) zaslon LCD omogoča visok kontrast in jasen pogled, slikovni senzor CMOS s 16 milijoni slikovnih točk pa zagotavlja vrhunske slike v slabih svetlobnih pogojih. Objektiv NIKKOR s 6-kratnim optičnim zoomom omogoča tako skupinske posnetke kot bližnje kadre, zmanjšanje vibracij s premikom elementov objektiva pa kompenzira tresenje fotoaparata v realnem času, zato bodo fotografije in videoposnetki vedno ostri. Ko želite snemati, lahko S5200 s posebnim gumbom preklopite v način za snemanje v polni visoki ločljivosti Full HD in takoj posnamete jasne videoposnetke.

COOLPIX S9400 – kompakten, z ogromno funkcijami, izjemno zmogljiv
Če želite stilsko zabeležiti vse svoje dogodivščine, je kompaktni fotoaparat COOLPIX S9400 z velikim zoomom pravi za potovanja, športne dogodke, koncerte in drugo. S9400 ima objektiv NIKKOR z 18-kratnim zoomom, pa tudi izjemen zaslon OLED z diagonalo 7,5 cm (3 palce), optično zmanjšanje vibracij s premikanjem elementov objektiva in snemanje videoposnetkov v polni visoki ločljivosti Full HD. Za nadobudne režiserje ima S9400 vgrajene napredne funkcije, kot je možnost začasne zaustavitve in nadaljevanja med snemanjem v okviru enega posnetka, tudi v formatu iFrame.

Fotoaparati S9500 bodo na voljo v srebrni, črni, rdeči in rjavi barvi, S5200 v srebrni, črni, rdeči, modri in temno modri, S9400 pa v srebrni, črni, rdeči in beli barvi. Naprodaj bodo od 21. februarja. Za COOLPIX S9500 bo treba odšteti 329 EUR, za S5200 199 EUR za S9400 pa 279 EUR.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Za več informacij so vam na voljo pri NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

"Bohinjsko drevo" po natanko desetih letih spet v soju (fotografskih) žarometov

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku