Računalništvo, telefonija
01.09.2020 14:50
Posodobljeno 10 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Upravljanje gesel brez plačila naročnine

SafeInCloud se vam bo zagotovo takoj prikupil.
SafeInCloud se vam bo zagotovo takoj prikupil.

Uporabljate katerega od upraviteljev gesel? Če je odgovor ne, obstaja precejšnja verjetnost, da si boste ob koncu tega članka premislili in že danes začeli uporabljati enega od »password managerjev«. Ti spadajo med najbolj koristna (in pomembna) orodja, ki jih uporabniki digitalnih naprav imamo na voljo, čeprav se tega mnogi med nami ne zavedajo.

Torej, če še ne uporabljate upravitelja gesel, je čas, da razmislite, kdaj boste začeli z uporabo in kateri je tisti pravi za vas. Govorimo seveda o aplikacijah, pri katerih pa se hitro pojavi vprašanje stroškov. Naj vas to ne skrbi, kajti mnogi med najboljšimi upravitelji gesel nudijo čisto brezplačno verzijo, ki je povsem dovolj za osnovno rabo. Med njimi pa še posebej izstopa spletna storitev SafeInCloud, ki je na voljo na spletni povezavi https://safe-in-cloud.com/en/.

Spletna storitev SafeInCloud ima nadvse všečni vmesnik za upravljanje in podporo za šifriranje vsega, kar je shranjeno, pri čemer se zanaša na 256-bitni kriptografski algoritem AES. Dodajanje gesel in občutljivih podatkov je enostavno, prav tako pa tudi dostop do njih. Različica za osebne računalnike z operacijskim sistemom Windows je brezplačna, različico za pametne mobilne telefone pa je treba kupiti. Na srečo pa jo lahko brezplačno preizkušamo za do 14 dni.

Pri tem velja še omeniti, da SafeInCloud podpira še samodejni vnos gesel znotraj aplikacij in uvoz podatkov iz drugih upraviteljev gesel, na voljo pa so še generator gesel, možnost prijave v aplikacijo s prstnim odtisom in Face ID, podpora za pametne ure in še veliko več. Naj kot zanimivost še omenimo, da se storitev SafeInCloud ne zanaša na svoj lastni oblak, temveč na storitve, kot so Dropbox, Google Drive in OneDrive, kar bodo mnogi seveda znali ceniti.


Prijavi napako v članku