Računalništvo, telefonija
20.02.2007 15:26
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

UPC Telemach uvedel digitalno telefonijo

UPC Telemach je z marcem svojim strankam ponudil digitalno telefonijo. Storitev bo na voljo v vseh večjih slovenskih mestih, kjer UPC Telemach posluje ter v vseh njegovih odvisnih družbah: KRS Velenje, KRS Rotovž in CATV Murska Sobota. IP-telefonija je resnična alternativa obstoječim fiksnim telefonskim linijam, saj jo odlikuje vrhunska kakovost glasovne storitve, vse to pa ponuja po nizki ceni.

UPC Telemach je uvedel storitve v polnem obsegu po vsej državi. UPC Broadband, ki je matično podjetje UPC Telemacha, je storitev digitalne telefonije že uspešno uvedlo na Nizozemskem, Madžarskem, Poljskem, Češkem, v Švici, Avstriji, Romuniji ter na Irskem in ima trenutno preko milijon naročnikov na digitalno telefonijo.

Storitev digitalne telefonije strankam ponuja resnično alternativo obstoječim telefonskim storitvam, ki jih ponujajo bivša državna podjetja, kot je Telekom Slovenije. Gre za storitev, ki ponuja vrhunsko kvaliteto glasu za mnogo nižje cene. Osnovna naročnina je okoli 60 odstotkov cenejša od Telekoma Slovenije, medtem ko so tarife za minuto pogovora v povprečju tudi precej nižje.

Cena OSNOVNEGA naročniškega paketa je 3,95 € na mesec in je na voljo v privlačnem paketu z UPC Telemachovimi storitvami televizije in širokopasovnega interneta. Naročniški paket PROSTI ČAS, ki je ravno tako na voljo v takem paketu, stane 7,70 € na mesec in ponuja neomejene brezplačne klice v stacionarna omrežja v Sloveniji med 20. uro zvečer in 8. uro zjutraj. Poleg tega so klici znotraj omrežij UPC Telemach, Ljubljanski kabel, skupine Triera in De.tel brezplačni za vse uporabnike digitane telefonije prej omenjenih podjetij.


Prijavi napako v članku