Telefoni
23.01.2020 09:10

Deli z drugimi:

Share

Tu je uradni seznam mobilnih naprav, ki bodo prejele izjemni EMUI 10!

Novi Huawei EMUI 10 vas zagotovo ne bo razočaral.
Novi Huawei EMUI 10 vas zagotovo ne bo razočaral.

EMUI 10 je trenutno najnovejša različica operacijskega sistema Android, ki je pričakovano namenjena sodobnejšim pametnim mobilnim telefonom kitajskega giganta Huawei. Novost temelji na osnovi mobilnega operacijskega sistema Android 10, nastal pa je v želji po poenostavljenem izgledu. EMUI 10 namreč dejansko omogoča povezavo med napravami, pa tudi med napravami in aplikacijami, ki so razvite enkrat, delujejo pa na več napravah in v različnih načinih rabe.

Novi Ta EMUI 10 prinaša še številne druge novosti, kot so porazdeljeno tehnologijo za podporo video klica v visoki ločljivosti med več napravami in večjo varnost. Z uporabo lastne strojne in programske opreme je podjetje Huawei dejansko močno utrdil poglobljen sistem zaščite, pri katerem uporablja zgradbo sistemskih čipov in jedro operacijskega sistema kot temelj varnosti in zaupanja. Tu je seveda na voljo tudi najnovejša različica možnosti GPU Turbo in izboljšana interakcija med Huaweijevimi mobilnimi napravami in osebnimi računalniki, kar bo zagotovo razveselilo mnoge.

Z novim operacijskim sistemom Huawei EMUI 10 bodo seveda opremljene vse novejše mobilne kitajskega giganta Huawei. Na srečo bodo novosti deležni tudi nekoliko starejši pametni mobilni telefoni, kar je uradno sedaj najavil tudi kitajski velikan, seznam pa je na voljo spodaj. Če razpolagate z enim od omenjenih telefonov ali tabličnih računalnikov nemudoma preverite, ali je nadgradnja že na voljo za vašo napravo. To med drugim lahko opravite tudi s klikom na program Huawei HiCare in gumb “Update”. Verjamemo, da boste z novim operacijskim sistemom EMUI 10 več kot zadovoljni.

Nadgradnjo na Novi MUI 10 bodo prejeli:

  • P30, P30 Lite in P30 Pro
  • Mate 20, Mate 20 Lite, Mate 20 X, Mate 20 X 5G, Mate 20 Pro in Mate 20 RS Porsche Design
  • Nova 5T
  • Nova 4 in Nova 4e
  • P20 in P20 Pro
  • Mate 10, Mate 10 Pro in Mate 10 Porsche Design
  • Mate RS Porsche Design
  • P Smart 2019, P Smart + 2019, P Smart Pro in P Smart Z

Prijavi napako v članku