Računalništvo, telefonija
21.04.2015 14:52
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Triki učinkovite prodaje na internetu

Triki učinkovite prodaje na internetu
Triki učinkovite prodaje na internetu

Vse pogostejša uporaba interneta je za vedno spremenila kupovanje izdelkov in storitev. Potrošniki uporabljajo splet v vseh fazah nakupa, še posebej je zanje nepogrešljiv za primerjavo med različnimi ponudniki. Sodeč po Googlovi raziskavi iz leta 2011 (Zero Moment Of Truth) v povprečju uporabljajo kar 10 virov informacij, kar je občutno več kot pred desetletjem. Ne samo, da se drugače vedemo pred nakupom, z družabnimi omrežji je tudi ponakupno vedenje dobilo nove dimenzije.


Če vas ni na internetu, izgubljate 90 % potencialne prodaje.

Spoznajte trike prodaje na internetu na praktičnem seminarju, v sredo 6.5.2015. Seminar vas popelje skozi vsebine in dobre prakse, da boste razumeli sodobnega potrošnika, spoznali, kakšna mora biti spletna stran, da vam pomaga pri prodaji, naučili se boste, kako komunicirati na družabnih omrežjih, kaj in kako meriti uspešnost in še mnogo več. Na seminarju boste ocenili tudi svoje spletne strani in zapisali, kaj lahko naredite za večjo učinkovitost že naslednji dan.

Spoznajte prodajo na internetu z mag. Manco Korelc, specialistko za spletni marketing z več let izkušenj s svetovanjem podjetjem, kako začeti na spletu. Aktivna organizatorka in izvajalka seminarjev, vodja projektov in svetovalka za družabna omrežja bo odgovorila za vsa vaša vprašanja.

Seminarju se bo pridružila tudi priznana strokovnjakinja za družabno omrežje LinkedIn mag. Brigita Lazar Lunder, MBA. Podjetnica z dolgoletnimi izkušnjami v marketingu in prodaji za ugledne domače in tuje blagovne znamke in bogatimi predavateljskimi izkušnjami. Njen LinkedIn profil, sodi med TOP 1 % osebnih profilov na svetu. Z vami bo delila znanje, kako izkoristiti priložnosti tega omrežja.

Seminar vas popelje skozi vsebine in dobre prakse, da boste razumeli sodobnega potrošnika, spoznali, kakšna mora biti spletna stran, da vam pomaga pri prodaji, naučili se boste, kako komunicirati na družabnih omrežjih, kaj in kako meriti uspešnost in še mnogo več. Na seminarju boste ocenili tudi svoje spletne strani in zapisali, kaj lahko naredite za večjo učinkovitost že naslednji dan.

Na seminarju/ delavnici boste dobili odgovore na pogosta vprašanja, ki si jih zastavljate:
• Zakaj je internet tako pomemben?
• Kako določim svoje cilje spletne strani?
• Zakaj je pomembno dobro poznati svoje potencialne kupce?
• Kakšna je prodajna spletna stran?
• Kakšna so pravila komunikacije na družabnih omrežjih?
• Kakšna vsebina mora biti na spletni strani?
• Kaj naj napišem v redne e-novice?
• Kako naj segmentiram kupce?
• Kaj naj merim s spletno analitiko?
• Odgovorili bomo tudi na vsa druga vaša vprašanja o spletnem marketingu


Poseben PRAKTIČNI DEL – Ocene vaših spletnih strani

Seminar je namenjen zaposlenim v oddelkih prodaje in marketinga, ki so odgovorni za povečanje prodaje. Vsem podjetnikom, ki se zavedate potenciala spleta, a ne veste, kako začeti.

>> Več o delavnici & program & lokacija & cene

>> E-prijava

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Plan B+ Brigita Lazar Lunder s.p.
Za več informacij so vam na voljo pri Plan B+ Brigita Lazar Lunder s.p.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Plan B+ Brigita Lazar Lunder s.p.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Plan B+ Brigita Lazar Lunder s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku