Računalništvo, telefonija
17.01.2012 16:08

Deli z drugimi:

Share

Trije recepti za povečanje učinkovitosti in konkurenčnosti

Frodx brezplačni seminarji
Frodx brezplačni seminarji

Vsako podjetje se bolj ali manj uspešno ukvarja s svojimi strankami, prodajnimi timi, dokumenti in vsebinami, ki vsakodnevno nastajajo v poslovanju, na spletnih straneh, v socialnih omrežjih, itd. Uspešnejša, učinkovitejša in konkurenčnejša so vsekakor tista podjetja, ki imajo več znanja s teh področij. Se morda pripravljate na uvedbo projekta CRM, dokumentnega sistema ali obvladovanja dokumentov? Morda niste zadovoljni z uvedenimi rešitvami na teh področjih?

Male skrivnosti velikih FrodXovih mojstrov

V svetovalni družbi FrodX ponujajo tri različne recepte za povečanje znanja, vsi recepti pa vsebujejo teoretične sestavine in praktične začimbe. Včasih je to veljalo za kuharje, ki so uporabljali Vegeto, danes to velja za FrodXove recepte za povečanje učinkovitosti in konkurenčnosti podjetij. Ti recepti v obliki seminarjev so za udeležence brezplačni, prikazani bodo praktično, dileme pa bo mogoče takoj razrešiti tudi s konkretnimi odgovori in izkušnjami strokovnjakov. Seminarji bodo v Dobri hiši (Stegne 11A, Ljubljana), omogočeno pa bo tudi brezplačno parkiranje.

Zakaj so FrodXovi seminarji drugačni?

Predvsem zato, ker udeleženci na enem mestu dobijo predstavitev več ponudnikov, ki tudi zaradi prisotnosti konkurentov ne morejo prodajati »mačka v žaklju«. V primeru, da se predstavijo štirje ponudniki, to pomeni, da udeleženci za konkurenčno ponudbo porabijo štirikrat manj časa (staro pravilo pravi, da je treba zbrati vsaj tri ponudbe). Vrednost FrodXovih seminarjev je torej čista informacija, ki jo dobi obiskovalec ali iskalec poslovne rešitve, kompetence organizatorja pa je mogoče preveriti tudi z vsebino brezplačnih priročnikov.

Recept št. 1: CRM in učinkovitost prodajnega tima

Vzamemo n število prodajnikov, dodamo ščepec CRM-ja in dobimo učinkovit prodajni tim. Tako bi lahko na kratko zapisali tisto, kar bo mogoče slišati in videti na brezplačnem FrodXovem seminarju z naslovom »Organizacija učinkovitega prodajnega tima s CRM in s tem povečanja prodaje«. Seminar bo 15. februarja 2012. => Prijavite se zdaj.

Recept št. 2: Z dokumentnim sistemom do elektronske hrambe

Vzamemo n število dokumentov in jih narahlo vmešamo v dokumentni sistem. Ko postane masa dovolj trda, jo vlijemo v elektronski hranilnik. Na precej bolj resen način o različnih dokumentnih sistemih in elektronski hrambi na brezplačnem FrodXovem seminarju z naslovom »Kako oblikovati zahteve (RFP) in voditi projekt uvedbe dokumentnega sistema in zakonsko skladne dolgoročne elektronske hrambe?«. Seminar bo 16. februarja 2012. => Prijavite se zdaj.

Recept št. 3: Spreminjanje papirnih v e-dokumente

Zberemo papirne in e-dokumente z okenc bank, zavarovalnic, Pošte ter sprejemnih pisarn Upravnih enot in občinskih uprav. Na naslovnice zbranih svežnjev papirja napišemo »V končno e-obdelavo«. S porastom vhodnih elektronskih dokumentov in težnje po brezpapirnem poslovanju se kaže potreba po reorganizaciji dela. O tem več na brezplačnem FrodXovem seminarju z naslovom »Obvladovanje vhodnih dokumentov v vložiščih, sprejemnih pisarnah, bančnih okencih ter prodajnih in sprejemnih mestih«. Seminar bo 1. marca 2012. => Prijavite se zdaj. – oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku