Računalništvo, telefonija
12.06.2018 08:54

Deli z drugimi:

Share

Snap pričel s prodajo »kul« očal Spectacles na Amazonu!

Očala Spectacles (model 2018) bodo na voljo tudi preko spletne trgovine Amazon!
Očala Spectacles (model 2018) bodo na voljo tudi preko spletne trgovine Amazon!

Pred kratkim smo poročali o tem, da so pri podjetju Snap pripravili drugo različico priljubljenih očal Spectacles, model 2018 (http://bit.ly/2sPcCzn). Z novincem lahko uporabniki poleg videoposnetkov zajamejo tudi fotografije, pri tem pa se lahko očala uporablja tudi pod vodo in sicer do enega metra za do največ 30 minut. Poleg tega je novost opremljena z izboljšanim čipovjem za brezžično omrežje, kar zagotavlja hitrejši prenos vsebin na mobilne naprave. Napolnjena baterija zagotavlja možnost zajema do 70 kratkih videoposnetkov, v ohišje za prenos očal pa je vgrajena baterija s katero lahko očala napolnimo do štiri krat. Izboljšana očala Spectacles so na voljo v treh barvnih odtenkih in sicer v črni, rdeči in modri barvi.

Čeprav je nova očala Spectacles (model 2018) še vedno mogoče kupiti preko preko namenskih avtomatov, ki so bili obarvani v živo rumeno barvo, so se pri podjetju Snap odločili za novo poslovno potezo. Novinec bo namreč odslej na voljo tudi preko spletne prodajalne Amazon, pri čemer bodo najprej prišli na vrsto uporabniki, ki kupujejo na Amazonu za Združene država Amerike, Združenega kraljestva in Kanade. To je razveselilo marsikaterega uporabnika, saj so s tem očala Spectacles postala precej bolj dostopna.

Čeprav bodo nova očala Spectacles (model 2018) naprodaj tudi preko spletne prodajalne Amazon, bo njihova maloprodajna cena ostala enaka. To pomeni, da bomo v Evropi zanje morali odšteti okoli preračunanih 170 evrov, v koliko se bomo odločili za njihov nakup preko angleške različice portala Amazon.


Prijavi napako v članku