Računalništvo, telefonija
17.02.2006 14:36

Deli z drugimi:

Share

SAP na letošnjem CeBIT-u

SAP AG bo na letošnjem CeBIT-u skupaj s 55 partnerji predstavil poslovne rešitve in storitve za majhna, srednje velika in velika podjetja. SAP-ovi strokovnjaki in partnerji bodo na vprašanja o najnovejših izzivih na področju poslovnega vodenja, učinkovitosti poslovnih procesov in pridobivanja strank odgovarjali na dveh razstavnih prostorih, strokovnih panelih in prek demonstracij v živo. Pomembne teme sejma bodo storitveno naravnana arhitektura (SOA), SAP NetWeaver, poslovna analitika, RFID, varnost in “Project Mendocino”, ki zagotavlja integracijo podjetniških aplikacij z Microsoftovo aplikacijo MS Office.

SAP bo poudaril pomen rešitev za majhna in srednje velika podjetja, kot so SAP Business One in mySAP All-in-One, svoje vodilne rešitve na trgu, kot so mySAP Business Suite, kot ERP, CRM in SCM pa bo demonstriral tudi v živo.

SAP bo v sodelovanju s podjetjem Metro AG predstavil tudi trgovino prihodnosti. Tu bodo obiskovalci lahko videli delovanje RFID navigacije pri logističnih procesih in možnosti nakupnega svetovanja strankam prek enostavnih nakupovalnih procesov. RFID čip je že integriran v poslovne procese in sisteme, na CeBIT-u pa bo SAP podrobneje predstavil bodoči razvoj na področju RFID tehnologije.

SAP bo objavil svoje najnovejše inovacije na področju analitike – SAP Analytics – moderna orodja, ki so enostavna za uporabo in podpirajo odločilne procese prek nenehno osveženih informacij in evaluacij.

Sodelovanje z izobraževalnimi inštituti je za SAP zelo pomembno, predvsem tisto, ki podpira integracijo informacijske tehnologije in izobraževanja otrok ter mladine vse do univerzitetnega študija. SAP bo že drugič predstavil rezultate skupnih projektov, vključno z nekaj projekti o IT podpori poslovnemu vodenju med Nemčijo in ZDA.
Na razstavnem prostoru “Public Sector Park” bo podjetje predstavilo izbrane rešitve za e-vlado in prikazalo, kako javna administracija lahko povečuje svojo učinkovitost s pomočjo standardizirane informacijske platforme, kot je na primer SAP NetWeaver.


Prijavi napako v članku