Telefoni
12.10.2020 10:45
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Qualcomm z lastnim telefonom za igranje iger?

Ko se odločamo za nakup novega pametnega mobilnega telefona, so strojne specifikacije pogosto tiste, ki nas prepričajo. To še posebej drži v primeru, ko pametni mobilni telefon uporabljamo za igranje mobilnih iger. Te so namreč v zadnjih nekaj letih postale že grafično zelo napredne, zato je zmogljiv telefon že nuja za dobro igričarko izkušnjo.

Če prisegate na mobilne igre, vas bo zagotovo razveselila novica, da bo eden največjih proizvajalcev mobilnih procesorjev Qualcomm kmalu ponudil v prodajo lasten pametni mobilni telefon, namenjen igranju iger. Novost bo Qualcomm pripravil v sodelovanju z inženirji podjetja Asus, saj ima že dolgoletne izkušnje na tem področju. To je namreč lepo vidno v navezi s pametnim mobilnim telefonom Asus ROG Phone 3, ki ni le eden najboljših igralnih telefonov, temveč tudi eden najboljših pametnih telefonov na trgu.

Če bo šlo vse po načrtih, bo Qualcomm svoj prvi lasten pametni mobilni telefon ponudilov prodajo še pred koncem letošnjega leta. Novost se bo po vsej verjetnosti ponašala z novim mobilnim procesorjem Snapdragon 875, kar pomeni, da bo ena najzmogljivejših mobilnih naprav za igranje mobilnih iger. Na njej bo skoraj zagotovo nameščen mobilni operacijski sistem Android , ki bo seveda optimiziran za najboljšo možno igralno zmogljivost. Več o novosti pa naj bi bilo znanega kmalu.


Prijavi napako v članku