Računalništvo, telefonija
13.10.2010 09:45
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pomnilniška kartica microSDHC z 32 GB prostora

Prostora za shranjevanje fotografij, glasbe in filmskih posnetkov bo več kot dovolj!
Prostora za shranjevanje fotografij, glasbe in filmskih posnetkov bo več kot dovolj!

Podjetje Kingston Technology je kot prvo ponudilo v prodajo pomnilniško kartico microSDHC, na katero lahko shranimo kar 32 gigabajtov podatkov. Novinka je seveda pisana na kožo sodobnim pametnim mobilnim telefonom, večpredstavnostnim predvajalnikom, navigacijskim sistemom in drugim napravam, ki podpirajo kartice microSDHC.

Na novo pomnilniško kartico microSDHC podjetja Kingston Technology, ki je komajda večja od nohta, lahko shranimo okoli 29 tisoč fotografij ločljivosti treh milijonov točk, šest tisoč glasbenih datotek in dva tisoč minut filmskih posnetkov. Novinec z doživljenjsko garancijo omogoča prenose podatkov s hitrostjo do štiri megabajte na sekundo (četrti hitrostni razred).

Prostorna pomnilniška kartica microSDHC je združljiva s številnimi pametnimi mobilnimi telefoni, kot so na primer HTC Evo 4G, Motorola Droid X, RIM BlackBerry Bold 9000 in Samsung Instinct SPH-M800. Dodatna pomnilniška kapaciteta je seveda več kot dobrodošla, saj pametne mobilnike danes uporabljamo pretežno v vlogi predvajalnikov glasbe in filmov ter miniaturnih računalniških sistemov.

Za nakup 32-gigabajtne pomnilniške kartice microSDHC podjetja Kingston Technology je potrebno onkraj luže odšteti preračunanih 110 evrov. Kartica naj bi k nam prispela še letos.


Prijavi napako v članku