Fotoaparati in kamere
16.07.2013 06:32
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Polaroid Socialmatic Camera: Vrnitev »instant« fotoaparatov

Podjetje Socialmatic bo proti koncu letošnjega leta ponudilo v prodajo izjemno zanimivi digitalni fotoaparat, ki bo ponujal možnost neposrednega tiskanja zajetih fotografij in uporabe 13 edinstvenih filtrov. Novost naj bi šla v prodajo kot za stavo, saj bo v prosti prodaji zanjo potrebno odšteti manj kot 250 evrov.
Digitalni fotoaparati Polaroid Socialmatic z Instagramom nas bodo zlahka prevzeli!
Digitalni fotoaparati Polaroid Socialmatic z Instagramom nas bodo zlahka prevzeli!

Podjetje Socialmatic je pripravilo prvo poskusno različico inovativnega digitalnega fotoaparata, ki ponuja možnost neposrednega tiskanja zajetih fotografij ter uporabe kar 13 edinstvenih filtrov, ki so del priljubljenega programa Instagram. Fotoaparat Polaroid Socialmatic Camera za nameček omogoča še neposredno objavo fotografiji na vsa priljubljena družbena omrežja ter preko elektronske pošte, saj temeljili na osnovi mobilnega operacijskega sistema Android in brezžične povezave Wi-Fi.

Digitalni fotoaparat Polaroid Socialmatic Camera navdušuje tudi po »strojni« plati, saj je opremljen z digitalnim tipalom ločljivosti 14 milijonov točk, spletno kamero ločljivosti dveh milijonov točk (!), bliskavico LED, na dotik občutljivim zaslonom s 4,3-palčno (10,9-centimetrsko) diagonalo, vgrajenim pomnilnikom kapacitete štirih gigabajtov in kakovostnim zvočniškim sistemom. Tu so na voljo še brezžični povezavi Wi-Fi in Bluetooth, navigacijski sistem GPS, vgrajen miniaturni tiskalnik podjetja Zink Instant in bralnik pomnilniških kartic SD-HDC. Novost omogoča celo tiskanje fotografij na daljavo.

Podjetje Socialmatic je ob predstavitvi tržno izjemno zanimivega digitalnega fotoaparata zagotovilo, da bo novost na voljo v prosti prodaji že proti koncu letošnjega leta. Za nakup aparata Polaroid Socialmatic Camera pa naj bi bilo v prosti prodaji potrebno odšteti manj kot 250 evrov.


Prijavi napako v članku