Računalništvo, telefonija
27.11.2020 07:30
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poceni motorizirana kamera za popolne posnetke

Poceni motorizirana kamera za popolne posnetke
Poceni motorizirana kamera za popolne posnetke

Če resnično obožujete zajem fotografij in videoposnetkov, potem vam je ta izdelek nedvomno pisan na kožo. Motorizirana kamera Feiyu Pocket 6-axis Stabilized Handheld Gimbal Camera bo namreč poskrbela, da bodo nepozabni trenutki zajeti na profesionalen način. Poleg tega prenosna kamera ponuja zajem videoposnetkov do ločljivosti 4K s povprečno frekvenco 60 slik na sekundo, kar bo brez težav prepričalo tudi zahtevnejše ljubitelje večpredstavnostnih vsebin.

Motorizirana kamera Feiyu Pocket 6-axis Stabilized Handheld Gimbal Camera sledi našemu gibanju s pomočjo zmogljivega električnega motorja in šestih osi, pri čemer je v palico vgrajena baterija zmogljivosti 875 miliamper ur. Ta zagotavlja do 4,5 ur avtonomije delovanja, povsem izpraznjeno pa jo polnimo približno uro in 15 minut. Motorizirana kamera glede na to, kar ponuja, ni pretirano težka, saj tehta manj kot 115 gramov.

Če vas je motorizirana kamera Feiyu Pocket 6-axis Stabilized Handheld Gimbal Camera prepričala, jo spletni prodajalec TomTop nudi po precej ugodni maloprodajni ceni. Ta je lahko namreč vaša že za 135,99 evra, in sicer s klikom na TO POVEZAVO. Na spletni strani obljubljajo, da zanj ne bomo plačali carinskih dajatev (Duty Free Shipping).

Za več odličnih Black Friday ponudb obiščite spletno trgovino TomTop

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku