Tiskarna Babič s.p.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Log 38, 2345 Bistrica ob Dravi
  • 040 231 395
  • tiskarna.babic@siol.net
  • tiskarnababic.si/
Davčna št.:
SI77009967
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5456133000
Št. zaposlenih:
10
Transakcijski račun:
SI56 0468 2011 4420 315
Ustanovitelj:
Luka Babič

Tiskarna Babič s.p. je družinsko podjetje s 35 letno tradicijo. Pri svojih naročnikih dosegamo visoke ocene po kvaliteti, odzivnosti in točnosti dobav, na kar smo zelo ponosni. Naše vodilo je “bodi boljši kot si bil včeraj”.

Nudimo širok nabor tiskarskih storitev in se osredotočamo predvsem na potrebe naročnikov.

Prednosti, ki naredijo razliko

V letu 2010 smo razširili podjetje, kakovost naših storitev pa vzdržujemo z nenehnim posodabljanjem tehnološke opreme in nadgrajevanjem znanja. Nudimo 100-odstotno garancijo zadovoljstva, upoštevamo želje in se prilagajamo Vašim potrebam.

tiskarna_babič_slika

Usposobljeni smo za tisk vseh vrst tiskovin v tehnikah offsetnega in digitalnega tiska. Offset tisk tehniko uporabljamo pri tiskanju večjih količin, predvsem za tisk katalogov, revij, knjig in ostalih tiskanih materialov. Digitalna tehnika je način tiskanja z digitalne slike neposredno na različine medije. Za razliko od offset tiska, digitalna tehnika ne potrebuje tiskalne plošče. Digitalne datoteke kot so PDF ali podobne datoteke, lahko neposredno pošljete v digitalni tiskarski stroj. Ta tehnika je odlična izbira pri tiskanju manjših količin.

V strojnem parku podjetja Tiskarna Babič uporabljamo tudi stroje za zgibanje, plastifikacijo, broširanje in izsekovanje.

Vrste tiskovin katere nudimo so: dopisni listi, tisk na kuverte, letaki, plakati, katalogi, revije brošure, vizitke, navodila, CMR obrazci, pisalni bloki, razne zloženke, vabila in jedilniki.

tiskarna_babič_stroj

Poskrbimo za vaš izgled

Prvi vtis je najpomembnejši za katerokoli podjetje. Unikatni logotipi ali druge grafične podobe pritegnejo pozornost potencialnih strank. S primerno grafično obdelavo naredijo močan prvi vtis, so temelj identitete vaše blagovne znamke, so nepozabni, ločijo vas od konkurence in spodbuja zvestobo blagovni znamki. Podjetje Tiskarna Babič poskrbi za celostno grafično podobo vašega podjetja, ki jo boste s ponosom izpostavili na vaši spletni strani, tiskovinah in na ostalih oglaševalskih kanalih. V sklopu storitev poskrbimo tudi za tiskovino v barvah vašega podjetja.

Naše podjetje se ponaša z eno najboljših bonitetnih ocen A+.

Več o tehnikah tiskanja in naših storitvah na naši spletni strani.


Deli z drugimi: