RAČUNALNIŠKE STORITVE SREČKO GLUŠIČ s.p.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Rimska cesta 3, 8210 Trebnje
  • 031 499 455
  • info@gtech.si
  • gtech.si/
Davčna št.:
SI 35403896
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3407578000
Transakcijski račun:
SI56 6100 0000 8189 184
Osnovna dejavnost:
J62.030 Upravljanje računalniških naprav in sistemov
Ustanovitelj:
Srečko Glušič

G-Tech, Srečko Glušič s. p., je računalniško podjetje, ki se uspešno ukvarja s svetovanjem, prodajo, servisom in reševanjem osebnih podatkov na vaših računalnikih. Skrb za kakovost opravljenih storitev je prinesla sodelovanje in zadovoljstvo več kot 150 podjetjem in 300 končnim strankam.

Prodaja računalniške opreme

Pri podjetju G-Tech poskrbijo za vse. Želite nov ali rabljen računalnik? Na voljo je zanimiva ponudba novih, refurbished in rabljenih računalniških izdelkov. Poslujejo tudi s podjetji za večje količine računalniške opreme. Poskrbeli so za lasten uvoz določenih modelov, s čimer se lahko izognejo morebitnemu pomanjkanju zalog. Vsem uvoženim modelom na tipkovnici lasersko vgravirajo slovenske znake. G-Tech kljub hudi konkurenci izstopa z optimalnim svetovanjem in napredno storitvijo reševanja osebnih podatkov iz neberljivih medijev.

Reševanje osebnih podatkov

Obnovitev osebnih podatkov je zahteven proces, ki ga običajen računalniški mojster ne reši. Strokovnjaki s podjetja G-Tech so usposobljeni za hitro reševanje osebnih podatkov iz vseh modelov trdih in SSD diskov, USB ključkov, RAID polj, spominskih kartic in osebnih ali prenosnih Apple računalnikov. Reševanje podatkov so ločili na različne kategorije, in sicer glede na vrsto napake, ki pesti vaše nosilce podatkov. Logične napake in resne fizične poškodbe neberljivih medijev jim ne predstavljajo izziva.

Servis, svetovanje in vse, kar potrebujete

Opravljanje servisnih storitev izvajajo tako na domu kot na daljavo. Svetujejo vam pri nakupu nove računalniške opreme in pomagajo pri optimizaciji ali nadgradnji računalnika, strežnika in ostalih komponent. Poskrbijo za vzpostavitev in varnost internetne povezave z najnovejšimi protivirusnimi programi. Poskrbijo tudi za hitro izvedbo vseh storitev, na katere nudijo garancijo.

Varnost, dostopne točke, Wi-Fi …

Kaj pa varnost vašega doma? V podjetju G-Tech poskrbijo tudi za to. Poleg servisa in prodaje računalniške opreme namreč ponujajo tudi prodajo in montažo videonadzornih in alarmnih sistemov. Vsa tehnična dela izvajajo z licenciranimi podizvajalci. Povežejo vas z mrežnimi povezavami, komunikacijskimi omarami in z njihovimi razširitvami, na podlagi katerih omogočajo rešitve, kot so dostopne točke ali point-to-point prenos Wi-Fi signala.

Za več informacij obiščite njihovo spletno stran.


Deli z drugimi: