Omni komunikacije d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 44180349
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3990303000
Št. zaposlenih:
1
Transakcijski račun:
SI56 3000 0001 1387 157
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Uroš Bregar, Klemen Blejec

Tehnologije, ki so se pred leti zdele nemogoče, so danes resničnost. Vedno več podjetij se odloča za avtomatizacijo svojih procesov. Avtomatizacija, ki je eden izmed ključnih stebrov digitalne dobe, ne kaže znakov ustavljanja. Številne raziskave dokazujejo, da je avtomatizacija nujno potrebna, vendar je še vedno veliko podjetij, ki niso pripravljeni narediti tega preskoka. Resnica pa je, da je vsak delovni dan brez avtomatizacije, dan izgubljene storilnosti. Podjetje Omni komunikacije, družba za računalniško komunikacijske storitve, trgovino in svetovanje d.o.o., je mlado slovensko podjetje, ki ponuja celovite rešitve avtomatiziranih informacijskih tehnologij.

V podjetju se ukvarjajo z načrtovanjem, razvojem, namestitvijo, vzdrževanjem ter zunanjim izvajanjem poslovnih avtomatiziranih rešitev.

Avtomatizacija pametne hiše

Z razvojem tehnologije interneta stvari (IoT) in prisotnostjo umetne inteligence skoraj ni naprave, ki ne bi dovolila avtomatizacijo, optimizacijo ali upravljanje na daljavo. Družba vse bolj stremi k povezljivi prihodnosti. Podjetje Omni komunikacije se ukvarja z avtomatizacijo, izdelavo, programiranjem in integracijo konferenčnih in poslovnih prostorov ter predavalnic. Za poslovne uporabnike nudijo tudi enostaven nadzor nad vsakodnevnimi poslovnimi procesi. Ne potrebujete visoko izobraženega IT kadra, saj za vse poskrbijo strokovnjaki podjetja Omni komunikacije.

Projektiranje in izvedba konferenčne multimedijske sobe

Po zaslugi tehnologije sestanki ne potekajo več v utesnjenih, tradicionalnih sejnih ali konferenčnih sobah. Sejne sobe se zdaj obravnavajo kot stičišče različnih idej, zato si podjetja prizadevajo za optimizirane konferenčne sobe, ki bodo povezovala in navdihovala.

Kdaj ste se nazadnje počutili sproščeno v sejni sobi? Podjetje Omni komunikacije d.o.o. vam s pomočjo različnih multimedijskih in avtomatiziranih rešitev nudi poenostavitev in racionalizacijo tehnologije v vaši sejni sobi, konferenčni dvorani ali v celotnem objektu. Poenostavi se praktična uporaba, vzdrževanje in razširljivost. Nudijo vam kompletno zasnovo celotne multimedijske avdio in video konferenčne dvorane, vse od vaše ideje na papirju do izvedbe na ključ. Soba bo moderna in funkcionalna, avtomatizacija pa vam bo omogočala enostavno upravljanje in vodenje.

Konferenčno dvorano sestavlja skupek tehnologij, od projektorja, elektro dvižnega platna, interaktivnega zaslona do videokonferenčna sistema in različnih predvajalnikov. Več kot je povezljivih naprav, večja je potreba po avtomatizaciji.

Sistem avtomatizacije sestoji iz zaslona na dotik ter kontrolnega sistema, ki postane končen vir za centralni in globalni nadzor, upravljanje in predstavitev informacij. Pod avtomatizacijo in optimizacijo poslovnih prostor spada tudi pametna razsvetljava in prezračevalni sistem. Medtem ko boste vi vodili sestanek, vas bo iz ozadja podpirala pametna tehnologija.

Zajemalne kartice Megawell

Veliko je povpraševanja po VGA, DVI in ostalih zajemalnih karticah zato so postali zastopniki za podjetje Megawell. Če želite zajeti podatke visokih ločljivosti iz igralnih konzol ali drugih računalnikov, potem zagotovo potrebujete zajemalno kartico. Priljubljene so med ljubitelji računalniških iger, ki jih uporabljajo za snemanje videoposnetkov njihovih najljubših iger. So tudi najboljša možnost za pretakanje vsebine v živo in če želite svoje stare medije, kot so DVD, spremeniti v HD format.

Poleg zajema nudijo tudi videowall kontrolerje, na katerih lahko prikazujete tako računalniške slike kot tudi compozit video za recimo nadzorne kamere. Tako lahko na enem velikem zaslonu prikazujete več PC vsebin naenkrat.

Več o podjetju Omni komunikacije d.o.o. na njihovi spletni strani. Na vsa vprašanja pa z veseljem odgovorijo po elektronski pošti info@omnicom.si in na telefonski številki 040 726 280.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Omni komunikacije d.o.o.

omni-komunikacije-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Omni komunikacije d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.