NIMBIS d.o.o, Max.si

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Čučkova ulica 5, 2250 Ptuj
  • 05 905 01 88
  • info@max.si
  • www.max.si
Davčna št.:
SI 33022151
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3582990
Transakcijski račun:
SI56 0215 0025 8030 663
Osnovna dejavnost:
J62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih
Ustanovitelj:
Boris Lašič, Petra Grdina Lašič

Razlogov za posodobitev IT infrastrukture je veliko. S posodobitvijo lahko postanete bolj agilni in prilagodljivi, hkrati pa prihranite denar, tako kratkoročni kot dolgoročni. Če želi podjetje postati digitalno, mora izkoristiti zmogljivost sodobnih IT sistemov. Podjetja, ki še vedno uporabljajo zastarele sisteme, se niti ne zavedajo prednosti novejših sistemov. Eden od prvih korakov pri posodobitvi infrastrukture je integracija IT sistemov, ki pa zahteva visoko tehnični kader. Vzdrževanje svojega IT oddelka je za marsikatero podjetje finančno nesmiselno, zato se raje poslužite najema. Podjetje Nimbis d.o.o. s strokovnim kadrom slovenska podjetja oskrbuje z zmogljivimi IT sistemi, postavlja optimizirane spletne strani in trgovine, namešča video nadzorne sisteme in upravlja ter vzdržuje informacijske sisteme.

Svetujejo vam pri izboru strojne in programske opreme, pomagajo pri izvedbi izbranih rešitev, slednje pa tudi dobavijo, montirajo in namestijo. Od začetka do konca vam stojijo ob strani in poskrbijo za nemoteno delovanje sistema.

nimbis-sistemske-integracije

Sistemska integracija

Ko podjetja rastejo, s tem narašča tudi pomen sistemske integracije. Običajno je, da se operacijam dodaja več programske opreme – vsaka dela svoje in vsaka ponuja svojo edinstveno storitev. Novi programi pa vedno ne želijo sodelovati med seboj, posledično se ustvarijo podatkovni silosi. Ko dodajate več programov, jih je vedno težje vključiti v trenutne delovne tokove. Brez sistemske integracije izgubite učinkovitost, storilnost in priložnosti.

Podjetje Nimbis vam s sistemsko integracijo poveže programsko opremo različnega izvora v enovit sistem in omogočijo enostavno ter predvsem učinkovito uporabo informacijske tehnologije. Imajo dolgoletne izkušnje z implementacijo kompleksnih informacijskih sistemov. Pohvalijo se lahko z obsežnim znanjem na področju delovanja operacijskega jedra Linux in operacijskega sistema Windows. Z vsemi rešitvami lahko upravljajo v oblaku ali na fizični lokaciji stranke.

Implementacija rešitev na osnovi ELK stack

Podjetje Nimbis vam svetuje in implementira rešitve na osnovi Elastic (ELK) stack produktov. V svetu, ki temelji na podatkih, morajo podatkovne baze obravnavati vse večje količine podatkov. S povečanjem podatkov se analitični procesi upočasnjujejo. ELK rešitve lahko pomagajo pospešiti te analitične procese:

  • Elasticsearch: iskalni in analitični mehanizem, ki se uporablja za iskanje po celotnem besedilu ter za analizo dnevnikov in meritev.
  • Logstash: odprtokodno orodje, namenjen centraliziranju in obdelavi dnevniških datotek.
  • Kibana: vizualizacija in analitika dogodkov iz informacijskega sistema.
  • Elastic Observability: centralno zbiranje podatkov zmogljivosti in metrik,
  • Elastic Security: beleženje in upravljanje varnostnih dogodkov SIEM

Vzajemno omogočajo združevanje dnevnikov iz vseh vaših sistemov. Ne samo da jih analizirajo za težave, ampak tudi spremljajo uporabo sistema in predlagajo možnosti za izboljšave. Na osnovi Elastic stack produktov razvijajo rešitve, ki podjetjem omogočajo podroben vpogled v dogajanje znotraj informacijskega sistema in jim s tem pomagajo izvajati politike varovanja podatkov ter skrb za zakonsko skladnost dostopa do podatkov in uporabe sistemov.

Implementirajo tudi rešitve na osnovi Nextcloud. Podjetjem, ki želijo ohraniti nadzor nad svojimi podatki, pomagajo vzpostaviti platformo za izmenjavo datotek in skupinsko delo. Nudijo tudi nadzorne sisteme za vzpostavitev nadzora nad delovanjem kritičnih elementov IT infrastrukture. S tem znižajo operativne stroške in povečajo zanesljivost delovanja.

nimbis-max-upravljanje

Spletne rešitve za postavitev spletnih strani in trgovin

Če ste lastnik podjetja in še nimate spletne strani ali trgovine, izgubljate veliko potencialnih strank. Samo pomislite, koliko časa sami preživite na spletu – za zabavo, posel, nakupovanje … Brez spletne prisotnosti vaše podjetje ne more rasti. Zaupajte postavitev spletne strani ali spletne trgovine strokovnjakom podjetja Nimbis. Izdelajo vam statično ali dinamično spletno stran, sistem za upravljanje vsebine (CMS), spletno trgovino in spletno ali mobilno aplikacijo po meri.

Vas zanima, zakaj je v teh časih spletna trgovina nepogrešljiva? Tukaj najdete odgovore na najbolj pereča vprašanja o pomenu spletne trgovine. V izdelavo spletne strani je zajeto tudi gostovanje in optimizacija spletne strani.

Spletna storitev theatros.pro je …

namenska aplikacija za gledališča in kulturne organizacije, ki jim omogoča informacijsko podporo za vsebinsko-programsko pa tudi poslovno spremljanje svojih projektov, od umetniške vizije do arhiviranja in dokumentiranja. Več o aplikaciji na spletni strani theatros.pro.

Več o podjetju Nimbis na njihovi spletni strani max.si. Za dodatna vprašanja pa so vam na voljo na e-poštnem naslovu info@max.si ali telefonski številki 05 90 501 88.


Deli z drugimi: