Minifilm d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI49095544
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3423654000
Št. zaposlenih:
1
Transakcijski račun:
SI56 0430 2000 1512 214
Osnovna dejavnost:
J63.110 Obdelava podatkov in s tem povezane dejavnosti
Ustanovitelj:
Tatjana Fröhlich, Gaberc Dušan

Pisarne brez papirja in digitalizacija dokumentov postajajo nekaj vsakdanjega za vse vrste poslovanja. Podjetja mrzlično iščejo enostavne načine za shranjevanje in zaščito kritičnih ter pomembnih dokumentov. Skeniranje in arhiviranje dokumentov je zelo pomembno. Pomaga vam zagotoviti, da ne glede na to, kaj se zgodi, vaši dokumenti, datoteke in zapisi ne bodo izgubljeni za vedno. Obstajajo podjetja, kot je to podjetje Minifilm d.o.o., ki so specializirana za skeniranje in arhiviranje različnih tipov dokumentov.

Podjetje Minifilm d.o.o. skrbi za pravilno ravnanje različnih vrst dokumentov tako v fizični kot elektronski obliki. Prav tako poskrbijo za pravilno arhiviranje ter zajem dokumentov za lažje in hitrejše iskanje.

Skeniranje dokumentov

Skeniranje gradiva je najsodobnejša oblika zapisovanja, shranjevanja in reproduciranja dokumentov. Podjetje iz več razlogov pretvarjajo stare fizične dokumente v digitalno obliko. Ena največjih prednosti skeniranja dokumentov je enostavnost kreiranja varnostnih kopij. Če imate zapise, ki jih morate redno vzdrževati in posodabljati, je brezpapirno upravljanje najbolj učinkovita rešitev. Ste že kdaj izgubili pomemben dokument? S skeniranjem boste težko kar koli izgubili, če je baza dokumentov seveda pravilno indeksirana.

minifilm-skeniranje-dokumentov

Strokovnjaki podjetja Minifilm skenirajo dokumente v svojem centru za pretvorbo ali na lokaciji naročnika. S skeniranjem dokumentov dokumente pretvorijo v digitalno obliko, kar za vas pomeni boljšo preglednost, varnost in lažje upravljanje. Storitev izvajajo z najnovejšimi tehnologijami, ki zagotavljajo visoko kvaliteto pretvorbe dokumentnega gradiva. Po končani pretvorbi se glede na vrsto gradiva uporabi ustrezno orodje za optično prepoznavo znakov (OCR tehnologija). Sami prisegajo na mednarodna priznana orodja Abbyy, Kodak in Kofax. Stopnjo prepoznave lahko prilagodijo željam naročnika: full-text, vnaprej določeni metapodatki, združljivost s podatkovnimi bazami …).

Dokumentacijo vam lahko posnamejo tudi na mikrofilm, ki kljubuje času in ostaja varen medij za varno dolgoročno hrambo podatkov.

Arhiviranje in hramba podatkov

Arhiviranje je kritičnega pomena za učinkovito upravljanje podatkov in lahko podjetju omogoči večji nadzor nad informacijskimi procesi. Z razvojem podjetje ustvarijo več podatkov, ki jih je treba natančno upravljati in spremljati, da jih lahko pravilno uporabite. Nadzor nad podatki se lahko izkaže za problematično za podjetja, ki nikoli ne vzpostavijo sistema arhiviranja.

Podjetje Minifilm vam nudi najem klasičnega arhiva, ki je vse bolj priljubljen predvsem zaradi hitrega in varnega dostopa do informacij, kar pomeni manj izpadov in zamud ter več prihranjenega časa za bolj kritične naloge.

minifilm-najem-klasičnega-arhiva

Z digitalnim arhivom se izognete stroškom najema fizičnih prostorov za arhiviranje in tudi stroškom vzdrževanja. Tovrstni prostori so običajno tudi skrajno neprimerni za arhiviranje, kar vodi v višje stroške in tudi večjo možnost tveganja izgube podatkov. Fizični arhiv prav tako potrebuje zadolženo osebo, ki poleg glavnega dela sproti še opravlja vlogo arhivarja. Z najemom klasičnega arhiva poleg prostora dobite tudi osebje, ki skrbi za pravilno označenost, vzdrževanje in hrambo dokumentov.

Z najemom arhivskih storitev vam je vedno na voljo oseba, ki skrbi za hitro in natančno izdajo dokumentov. Od poslanega zahtevka do prejetja dokumentov tako običajno mine le nekaj minut. V primerih, ko potrebuje originalen fizičen dokument, vam ga dostavijo v najkrajšem možnem času.

Dokumenti so primerno zaščiteni pred uničenjem ali nepooblaščenim dostopom.

Zajem podatkov

Medtem ko so dokumenti kritični del poslovnih procesov, je zajem podatkov prvi korak za učinkovito upravljanje informacij v teh dokumentih. Je nujen postopek, s katerim povečate hitrost obdelave poslovnih dokumentov in učinkovitost znotraj podjetja. Podjetje Minifilm za zajem podatkov uporablja visokokakovostna orodja za optično prepoznavo znakov, s katerimi lahko zajamejo podatke iz različnih oblik dokumentacije: obrazci, računi, plačilne liste, naročilnice dobavnice in drugo.

S prepoznavo znakov lahko uporabijo celotno ali le del besedila, ki se nahaja na dokumentu. Tako pohitrijo iskanje in hkrati zmanjšajo potrebo po ročnem klasificiranju. Z zajemom dokumentov vam zagotovijo nižje stroške vnosa podatkov, skrajšan čas za procesiranje dokumentov, hiter vnos podatkov in manjše tveganje za napake.

Strokoven servis in vzdrževanje

Če želite podaljšati življenjsko dobo svoje strojne ali programske opreme, morate poskrbeti za strokovno vzdrževanje in kakovosten servis. Pri podjetju Minifilm si prizadevajo za zadovoljstvo strank in partnerjev, zato njihova storitev vključuje tudi tehnično podporo, servis in vzdrževanje programske ter strojne opreme. Vzdrževanje izvajajo po naročilu, v skladu z željami naročnika ali v obliki letne vzdrževalne pogodbe.

minifilm-servis-vzdrževanje

Strokovno usposobljeni serviserji, ki redno izpopolnjujejo svoje znanje, poskrbijo za kakovostno vzdrževanje vseh znamk skenerjev. Zagotavljajo vam odpravo napake v najkrajšem možnem času. Med časom popravila pa vam priskrbijo nadomestno opremo, s katero lahko nadaljujete s svojim delom. Na voljo imajo tudi rezervne dele in potrošni material po ugodnih cenah.

Več o podjetju Minifilm na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Minifilm d.o.o.

minifilm_logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Minifilm d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.