MARUSSIG d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI66402166
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5662648000
Št. zaposlenih:
1
Transakcijski račun:
SI56 1010 0005 4988 131
Osnovna dejavnost:
J62.01 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Matjaž Marussig

marussig_rešitve

Z digitalizacijo prehiteti konkurenco

ERP je prilagodljivo, optimirano in vitko možgansko središče tehnološkega sistema vašega podjetja. Ponudbe, nabave, načrtovanje dobav materiala in storitev, krmiljenje izdelovanja in sinhronizacija strojev in delovnih mest, kontrola kvalitete in merilni sistem, načrtovanje tehnoloških procesov, realizacije in finančnega toka z integracijo administrativnih in računovodskih procesov so predpogoji za hiter in fleksibilen odziv na spreminjajoče tržne razmere.

marussig_mreza

Kdo smo v mreži podjetij?

Naše podjetje s poslovnimi partnerji in posamezniki že več kot 25 let vzdržuje, nadgrajuje in prilagaja informacijsko tehnologijo času, razvoju in novim ekonomskim razmeram. Uporabljamo tehnologijo  Oracle Forms & Reports, Oracle Database in APEX Oracle.

Marussig_vizije

Kje so naše vizije?

Velike izzive vidimo v tehnoloških startup projektih, ki jih gradimo z malo-kodnimi orodji kot npr. APEX Oracle. S tem drastično manjšamo vsoto potrebnih programerskih ur, z najemanjem zasebnih in javnih oblakov pa se izognemo administraciji sistemov in skrbi za podatkovno varnost.

Hitrost razvoja in implementacij pospešujemo z integracijami DevOps in BizOps, kar pomeni tesno sodelovanje tehnikov, uporabnikov, načrtovalcev in vodij. Sicer potrebni človeški viri, se tako zmanjšajo na najmanjšo možno količino, kar nam daje izjemno prednost pred ostalimi IT podjetji, tako v času kot v ceni. S poslovnimi partnerji si prizadevamo prevzeti pomembno vlogo pri vzgoji in iskanju mladih za trajnostno sledenje tehnološkim spremembam, ter vzdrževanje in nadgradnje  postavljenih sistemov. Zavedamo se, da je povpraševanje po naših pristopih v tujini izjemno veliko.

Več o storitvah podjetja MARUSSIG d.o.o. na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja MARUSSIG d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MARUSSIG d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.