INOVAKOM d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Šuceva ulica 27, 4000 Kranj
  • 04 257 88 44
  • info@inovakom.si
  • www.inovakom.si
Davčna št.:
SI 41635957
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1721712

Podjetje pri svojem delu ves čas skrbi za zanesljivost in kakovost svojih storitev ter obenem sledi svetovnim trendom. Njihov cilj je zadovoljstvo in zaupanje strank, zato skrbijo za skrbno opravljene storitve v čim krajšem času, strankam pa nudijo le najboljšo in kakovostno opremo po konkurenčnih cenah. Ponosni so na uspešno doseganje ciljev, kar dokazujejo številne stranke, ki jim zaupajo.

Njihov prodajni program je namenjen širokemu krogu strank, ki si s pomočjo sodobnih telekomunikacij želijo olajšati vsakdanje poslovno ali zasebno življenje. Nudijo pestro izbiro sodobne opreme, ki vam omogoča optimizacijo dela, nižje stroške in višjo kakovost vaših storitev. Redno sodelovanje s poslovni partnerji (Innovaphone, Alcatel-Lucene, 2N itd.) jim omogoča kakovosten razvoj in neprestano izobraževanje na področju komunikacij ter pridobivanje dolgoletnih izkušenj, ki jim pomagajo pri iskanju primernih rešitev.

So aktiven partner, kar pomeni, da sodelujejo tudi pri razvoju novih produktov in funkcij, predvsem s svežimi idejami in opravljenimi preizkusi v njihovih prostorih. Vedno so odprti za želje in potrebe strank, ki jim prisluhnejo in se potrudijo, da jim ponudijo najboljšo rešitev.


Deli z drugimi: