GAJCOM d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
11314532
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5786312000
Transakcijski račun:
SI56 0205 4001 5245 725
Osnovna dejavnost:
G46.410 Trgovina na debelo s tekstilom
Ustanovitelj:
Robert Kaltnekar

GAJCOM – tiskarna majic

Tiskarna majic Gajcom ni običajna tiskarna. V njej se ne tiska na papir, ampak na majice, puloverje, jakne, vrečke in podobne, praktično na vse tekstilne izdelke. V Gajcomu majice z veseljem preizkušajo že lepo vrsto let. Izdelke odlično poznajo in znajo svetovati, kateri bodo najprimernejši za vas. Z majicami oskrbujejo turistične destinacije, gostince, proizvodna podjetja (delovna oblačila), spletne trgovine, ki s pomočjo njihovih izdelkov in tiska zasnujejo svojo blagovno znamko na majicah, pa tudi vse, ki radi za rojstni dan podarite zanimivo unikatno majico.

Garderoba.si logotip

Za slednje skrbi njihova blagovna znamka garderoba.si. Mogoče ste kdaj obiskali njihovo tiskarno Garderoba v ljubljanskem Koloseju? No, ta trgovina je zdaj zaprta – delujejo pa nemoteno naprej, v ljubljanskih Vevčah.

Spletna trgovina za osebna, personalizirana in unikatna darila

Gajcom komplicirano je zabavno

Ekipa Garderoba.si skrbi za dobro zalogo kakovostnih majic, pa tudi drugih izdelkov, ki jih je mogoče potiskati, in so primerni za zanimiva in uporabna darila, recimo skodelice, vrečke, kape, puloverji in dežniki. Pri tem je kakovost izdelkov in tiska enaka, če potrebujete samo en izdelek za darilo za rojstni dan ali pa več tisoč izdelkov za promocijska darila ali za nadaljnjo prodajo.

V spletni trgovini Garderoba.si si lahko ogledate tudi ideje za potiske za darila za dekliščino, fantovščino, poslovne in osebne praznike, rojstne dneve in ostale posebne priložnosti, z največjo predanostjo pa potiskajo tudi unikate – celo fotografije. Tudi unikatno potiskane izdelke lahko naročite preko spleta. Če potrebujete pomoč pri oblikovanju, jim pišite na e-mail info@garderoba.si ali jih pokličite.

Dobava in tisk majic na enem mestu

Kakovost je na prvem mestu, kar pa ne pomeni, da v Gajcomu niso poskrbeli za ugodne cene. Njihov tisk je obstojen, elastičen in mehak na otip. Tisk bo še dolgo ostal lep, zato se spodobi, da se tiska na kakovostne majice, ki jih v tiskarni Gajcom izbirajo na podlagi dolgoletnih izkušenj – vedno z mislijo, da morajo predvsem ustrezati kupcem. Gajcom majice dolgo ostanejo lepe, predvsem pa jih je res prijetno nositi. Najdete jih v spletni trgovini, ogledate pa si jih lahko tudi v živo v njihovem razstavnem prostoru v Vevčah.

Gajcom_tiskarna majic

Kakovost izdelkov in tiska v Gajcomu je zlasti primerna za vse, ki si želite prodajati svojo blagovno znamko majic preko spleta. Pri snovanju tega in vseh ostalih fazah, od dobave majic in tiska do pakiranja in distribucije, vam bodo lahko pomagali. Za informativni sestanek se lahko najavite med tednom, in sicer med 9. in 15. uro preko e-maila info@gajcom.si.

Ste vedeli, da je na majice mogoče tiskati v več različnih tehnikah tiska? V Gajcomu so izbrali tehnike, ki so zagotovo obstojne.

Gajcom_tisk na majice

Ko potrebujete manjšo količino majic ali unikate, se majice tiska digitalno. Tisk pa je enako obstojen kot klasičen sitotisk – barve so elastične, žive in obstojne. Takemu tisku pravijo DTG, gre pa za posebne tiskalnike, ki slike potiskajo direktno na majico. Potiskajo lahko večbarvne grafike in napise, omejitev praktično ni. Če si boste zaželeli večjo serijo majic, lahko iste grafike potiskajo zelo ugodno tudi na večjih strojih v tehniki sitotisk – cenovno je to bolj ugodno, kakovost pa seveda zagotovljena.

Tako zelo so prepričani v svoje barve in stroje, da jih ponujajo tudi drugim tiskarjem, ki tiskajo na majice (sitotisk, DTG, sublimacija, folija). Vse materiale imajo ves čas na zalogi v skladišču v Ljubljani. Če tudi vas zanima, kako se tiska na majice, se lahko preko portala v razdelku za tiskarje celo prijavite na tečaj tiska.

Gajcom in Garderobo vam vsekakor toplo priporočamo!


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja GAJCOM d.o.o.

Gajcom logotip_ dobava in tisk majic

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GAJCOM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.