COALA d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 82666652
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5532043000
Transakcijski račun:
SI56 0228 0001 5508 773
Osnovna dejavnost:
J62.090 Druge z informacijsko tehnologijo in računalniškimi storitvami povezane dejavnosti
Ustanovitelj:
Rastko Uršič, Miroslav Šoster

Podjetje Coala d.o.o. je ustanovila skupina strokovnjakov s področja računalništva in informatike leta 1991. Danes jih odlikuje 30 let bogatih izkušenj na področju prodaje in servisa računalniške opreme. Poleg tega nudijo vso potrebno programsko opremo in strokovne nasvete, ki jih koristijo v številnih večjih in manjših podjetjih, zavodih, šolah, fakultetah in ostalih javnih ustanovah. Končne kupce navdušuje predvsem kvaliteta, strokoven odnos, zelo dober servis in ugodne cene.

Načrtujejo in postavijo informacijski sistem

Specializirali so se za projektiranje in postavitev celotnega informacijskega sistema za podjetja. Programsko in strojno shemo prilagodijo vašim poslovnim ciljem in skupaj z vami najdejo ustrezno rešitev za vaše podjetje. S pridobljenimi dolgoletnimi izkušnjami, certifikati in referencami zagotovijo visoko strokovnost pri vgradnji strežniške infrastrukture.

Poskrbijo za:

  • Načrtovanje in izvedbo informacijskega sistema,
  • povezavo lokalnega (LAN) in brezžičnega (Wireless-LAN) omrežja,
  • povezavo z internetom,
  • varnost in zaščito.

Na vse delovne postaje vam namestijo operacijski sistem in ustrezno programsko opremo, ki jo potrebujete za nemoteno poslovanje vašega podjetja.

Hitrost in odzivnost sta ključni pri vzdrževanju IT infrastrukture

Vzdrževanje informacijskega sistema je ključno za varnost vaših podatkov, kar pa zahteva sredstva in strokovno usposobljen kader, ki je velikokrat malim in srednje velikim podjetjem izven dosega. Mreža podpore podjetja Coala d.o.o. vam služi kot osebni IT oddelek za vzdrževanje računalniškega omrežja. Tehniki in ostali strokovnjaki bodo poskrbeli, da bodo vaše težave rešene hitro in učinkovito, preko elektronske pošte ali telefonskega klica. Vsem strankam nudijo kvaliteten servis v 24 urah od prijave težave ter najmanj 12 mesecev garancije na vso opremo.

Prodajo, dostavijo in namestijo …

Kot stranka podjetja Coala d.o.o. boste imeli dostop do njihove široke mreže slovenskih distributerjev, ki bodo poskrbeli za najnovejšo tehnologijo po konkurenčnih cenah. Priskrbijo vam strežnike, namizne in prenosne računalnike, monitorje, tiskalnike, operacijske sisteme in ostalo programsko opremo. Ob vsakem nakupu vam dostavijo, namestijo in konfigurirajo izbrano storitev.

Zdaj lahko nakup računalniške opreme opravite na leasing in se izognete visokemu začetnemu vložku v vaš informacijski sistem. Brez pologa in z odobritvijo v roku dveh ur. Več o nakupu na leasing tukaj.

Vaši podatki so v varnih rokah

Oblikujejo vam varnostni okvir in svetujejo pri izbiri varnostnih sistemov, od protivirusne programske opreme, požarnega zidu do tehnologije za zaznavanje vdorov in sistema za upravljanje z gesli ali poverilnicami. Poskrbeli bodo za kakovostno zaščito vaših podatkov pred nepooblaščenimi dostopi spletnih nepridipravov.

Več o zaščiti in postavitvi IT infrastrukture si lahko ogledate na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja COALA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COALA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.