CLIP d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Ulica Bojana Belne 3, 2212 Šentilj v Slovenskih goricah
  • 02 320 54 03
  • info@clip.si
  • clip.si/
  • Ponedeljek - petek: 8.00 - 18.00, sobota: po dogovoru
Davčna št.:
SI 94645370
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5474388000
Transakcijski račun:
SI56 0451 5000 0304 603
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Nuša Štrucl, Srečko Štrucl

Clip d.o.o. ponuja popolno programsko opremo za računovodstvo in tehnologijo polnjenja akumulatorjev. Pohvalijo se lahko z uporabniki tako doma kot tudi na območjih nekdanje Jugoslavije.

Podjetje CLIP d.o.o., z več kot 25-letno tradicijo se je na trgu uveljavilo s prodajo programske opreme na področju osebnih prejemkov. Danes sodelujejo z družbo DOPIKA, d. o. o., s katero razvijajo in tržijo programske rešitve za gospodarske družbe in javne zavode.

Programsko opremo so razvili v okolju Visual Studio (C#) za bazo podatkov SQL Server. Z njihovimi storitvami lahko spremljate področja poslovanja, kot so: naročanje, fakturiranje, saldakonti, osnovna sredstva, materialno poslovanje, kadrovska evidenca, obračun vseh vrst prejemkov, potni nalogi in registracija prisotnosti.

Vsi paketi, ki jih dobite pri njih, so pripravljeni po zadnji zakonodaji, vsebujejo pa tudi zakonske spremembe. Poleg programske opreme tržijo še izdelke in polizdelke za polnjenje akumulatorjev, module za gradnjo polnilnikov in gotove polnilnike.

Programska oprema

Programski paket do.R ponuja celovito rešitev na področju knjigovodstva za gospodarske družbe in organizacije iz javnega sektorja. V sodelovanju s strokovnjaki in računovodji so ga oblikovali po načelu prijaznosti do uporabnika in je rezultat dolgoročnega razvoja. V tem času so z veseljem prisluhnili željam, potrebam in predlogom uporabnikov programa.

Njihova prednost je, da so v letih razvoja upoštevali uporabnike različnih panog, hkrati pa želijo zadovoljiti tudi nove želje strank, ki jih v procesu razvoja upoštevajo pri nadgradnji programov. Pakete, za katere imajo lastne rešitve, izdelajo v grafičnem okolju, kar uporabnikom omogoča tiskanje na grafične in linijske tiskalnike.

Računalniško aplikacijo do.R razvijajo in tržijo skupaj s podjetjem DOPIKA, d. o. o. Dotični paket omogoča obračunavanje vseh vrst prejemkov, ki jih izplačujete zaposlenim in zunanjim sodelavcem v gospodarstvu ali javnem sektorju. Vsebuje dva dela: plače in honorarje, ki sta lahko združena v enem okolju.

Programsko opremo za plače v gospodarstvu in javnih zavodih so začeli razvijati že leta 1987, ves čas so sledili trenutni zakonodaji. S ponujenim paketom lahko obračunavate plače redno zaposlenih, kjer je vključeno redno delo, nadomestila v breme podjetja, refundirana nadomestila, dopolnilno delo, regresi za letni dopust, odpravnine, jubilejne nagrade, materialni stroški, javna dela in podobno.

Prav tako lahko obračunavate avtorske honorarje, pogodbeno delo, štipendije, nagrade dijakom in posebne prejemke (sejnine, dividende, najemnine). Ves čas spremljajo in pripravljajo pakete po veljavni zakonodaji ter jih sproti dopolnjujejo s spremembami, ki zahtevajo poseg v program. S spremembo parametrov v paketu nastavitve prilagodijo željam uporabnikov. Za najzahtevnejše pa k obstoječim dodajo želene dodatke in vse povezave prenesejo iz uporabnikovih aplikacij v druge aplikacije.

Tehnologija ECS

Podjetje Clip, d. o. o., trži tehnologijo polnjenja akumulatorjev ECS, s katero se uspešno ukvarja že več let. ECS je patentirana metoda za polnjenje akumulatorskih baterij.

Ime je kratica metode dela – Electrode Specific Charging System, o kateri so obširno poročali tudi v reviji Svet elektronike, leta 1995 (št. 9, 10, 11 in 12). Nudi hitro in varno polnjenje ter podaljšanje življenjske dobe akumulatorjev. Tehnologijo ECS lahko uporabite za vse vrste in kemijske sisteme akumulatorjev. Minimalen čas polnjenja je 15 minut pri NiCd in NiMH, 30 minut pri Pb in 60 minut pri Lilon.

Na spletni strani njihovi spletni strani najdete kontaktne podatke o podjetju, zavihek Programska oprema, v zavihku Tehnologija ECS pa lahko tudi preverite ponudbo polnilnikov za vaš akumulator.


Deli z drugimi: