AGORA d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Parmova ulica 53 , 1000 Ljubljana
  • 01 280 16 20 / 031 603 396
  • agora@agora.si
  • www.agora.si/
  • Ponedeljek - petek: 7.00 - 15.00
Davčna št.:
SI 68919140
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5292336
Transakcijski račun:
SI56 6100 0100 0080 920
Osnovna dejavnost:
P85.590 Drugje nerazvrščeno izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje
Ustanovitelj:
Janko Lah, Vladimir Brence

AGORA d.o.o., podjetje za ustvarjalne komunikacije, je bilo ustanovljeno 21. septembra 1989. Sedež podjetja je na Parmovi 53 v Ljubljani, kjer imajo učilnice za izobraževalno delo ter kabinete za razvojno in svetovalno delo. Da se odjemalcem čim bolj približajo, po potrebi izvajajo storitve v vseh slovenskih, pa tudi evropskih krajih.

Agora že vrsto let motivira ljudi

Njihovo dejavnost sestavljajo tri področja dela, ki so prilagojena željam in poslovnim potrebam udeležencev s poudarkom na praktični uporabi rezultatov:

Poslovno podjetniško in razvojno, kjer skupaj s strankami razvijajo model odličnosti EFQM, širijo temeljna znanja in praktično uporabo poslovne ekonomije.
Uporabno računalništvo s poudarkom na praktični uporabi rezultatov usposabljanj, prilagojenih željam in poslovnim potrebam udeležencev ter
Treningi komuniciranja in ustvarjalnosti, izvajani skozi programe, ki spodbujajo inovativnost, podjetnost, komunikacijo, sodelovanje, individualno in skupinsko motivacijo ter učno in osebnostno rast udeležencev.

Novo v ponudbi

Poleg klasičnih delavnic, v učilnici izvajajo določene delavnice tudi na daljavo, in sicer s pomočjo aplikacij Zoom in Google Meet. Uživajte z njimi kar iz udobja vašega doma. Prav tako vam nudijo usposabljanje v njihovi posodobljeni spletni učilnici. Več informacij najdete na povezavi spletno učenje.

Uživajte na brezplačnih delavnicah

Delavnice so namenjene zaposlenim in brezposelnim osebam, predvsem starejšim od 45 let z največ štiriletno srednjo poklicno šolo in so nekoliko manj usposobljeni, želijo pa izboljšati svoje digitalne kompetence (Word, Excel, svetovni splet, elektronska pošta, Drive, Dropbox, Skype, Facebook …), ki jih potrebujejo zaradi potreb na trgu dela, boljših zaposlitvenih možnosti in mobilnosti, pa tudi zaradi samega osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi.

Udeležba na delavnicah je brezplačna, saj so delavnice sofinancirane s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Evropske unije, iz Evropskega socialnega sklada v okviru Javnega razpisa za pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc od leta 2018 do leta 2022.

Obiščite njihovo spletno stran in se o kakovosti izobraževanj prepričajte sami.


Deli z drugimi: