AFLabs d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Stegne 21, 1000 Ljubljana
  • 041 884 065
  • luka.avbreht@aflabs.si
  • aflabs.si/
  • Ponedeljek - sobota: 9.00 - 17.00
Davčna št.:
SI 32519834
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
8389764000
Transakcijski račun:
SI56 6100 0002 1409 508
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Luka Avbreht, Filip Koprivec, Filip Peter Lebar, Andraž Kladnik, Samo Kralj

Na AFLabs se obrnete, če potrebujete celovite rešitve industrijske kvalitete. Gre za razvojno inovativno podjetje, ki ga žene neprestana želja po napredku in iskanju novih rešitev.

Razvoj programske opreme po meri

AFLabs je mlado raziskovalno in razvojno podjetje, začetki segajo v leto 2019. Pokrivajo predvsem področje unikatnih razvojno raziskovalnih projektov, pri katerih je potrebna visoka stopnja tehničnega znanja, natančnosti, timskega dela, izkušenj in zanesljivosti. Zato jim zaupajo stranke in partnerji, kot so Koto d. o. o., Fakulteta za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani, Knauf Insulation d. o. o., Gomline d. o. o. in drugi.

Nudijo kakovostne IT rešitve in lasten razvoj programske opreme po meri. Njihovo področje je tudi integracija strojegradnje in spremljevalne programske opreme v zaključen produkt. Izdelujejo pa tudi stroje po naročilu.

Njihovo znanje se ne ustavi zgolj pri staromodnih IT rešitvah, specializirani so namreč na področju integracije strojne opreme in elektronskih vezij v zaključene sisteme, za integriracijo sistemov na IT nivoju ter izdelavo ter predelavo strojev s sodobnimi razvojno raziskovalnimi pristopi.

Celoten spekter ponudbe

V podjetju AFLabs primarno nudijo storitve raziskovalnega programiranja, dejavni pa so tudi na področjih, kot so strojno učenje, programiranje vezij, mehatronika, industrija 4.0, strojegradnja, prototipiranje …

Zaradi celotnega spektra ponudbe so idealen partner, če si v podjetju želite napredka, digitalizacije ali vpeljave novih tehnologij. Pod svojo streho imajo tako strojnike in elektrotehnike kot programerje in druge raziskovalce, kar jim omogoča, da razvite strojne komponente s pomočjo prilagojenih vezij za strojne komponente povežejo s svojo glavno dejavnostjo – programiranjem rešitev na razvojni ravni v industrijskem okolju.

Začetki podjetja AFLabs segajo v študijske čase in sodelovanje na projektih

Tista prava zgodba pa se ni začela šele leta 2019 z ustanovitvijo podjetja, saj zametki sodelovanja članov ekipe segajo v čas šolanja, ko so skupaj sodelovali na raznih projektih. Po zaključenem formalnem izobraževanju so se odločili, da svoje bogato znanje združijo in ponudijo trgu.

V AFLabs se dobro zavedajo, da se prav vsak izmed njihovih poslovnih partnerjev srečuje z izzivi, ki zahtevajo drugačne, specifične in inovativne pristope k reševanju. Konec koncev tudi zanje to pomeni izziv in priložnost za dokazovanje. So profesionalen in zanesljiv partner, ki ves čas stremi k napredku.

Za več informacij obiščite njihovo spletno stran, jim pišite na elektronski naslov info@aflabs.si ali pokličite na telefonsko številko +386 41 884 065.


Deli z drugimi: