Pametne ure
22.04.2021 14:05

Deli z drugimi:

Share

Pametna zapestnica Huawei Band 6 končno med nami!

Pametna zapestnica Huawei Band 6 nas zagotovo ne bo razočarala!
Pametna zapestnica Huawei Band 6 nas zagotovo ne bo razočarala!

Pametna zapestnica je idealen način, kako spremljati svojo stopnjo aktivnosti in zdravja brez nekih dodatnih naporov in z visoko mero natančnosti. Spremljamo lahko vitalne znake, kakovost spanja in število prehojenih korakov. Danes na trgu fitnes merilnikov aktivnosti najdemo odlične naprave, med njimi pa nedvomno izstopa pametna zapestnica Huawei Band 6, saj za malo denarja ponuja veliko.

Zanimiva pametna zapestnica Huawei Band 6 je opremljena s kakovostni zaslonom AMOLED s 3,7-centimetrsko oziroma 1,47 palčno diagonalo in ločljivostjo 194 x 368 slikovnih točk. Ta je seveda opremljena še s podporo za brezžično povezavo Bluetooth, združljiva pa je z vsemi pametnimi mobilnimi telefoni in tabličnimi računalniki. Ta med drugim lahko spremlja vsakodnevne aktivnosti, frekvenco bitja srca, merjenje nasičenosti krvi s kisikom in še mnogo več.

Za napajanje pametne zapestnice Huawei Band 6 skrbi baterija kapacitete 180 miliamper ur. Povsem izpraznjeno baterijo lahko napolnimo v pičljih 65 minutah. Na srečo je novost nadvse lahka, saj tehta zgolj 18 gramov. Novost je za zgolj 59 evrov naprodaj preko spletnih prodajaln Huawei Store.


Prijavi napako v članku