Obvestila podjetij
11.03.2021 08:57
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nikon bo še letos predstavil svoj paradni brezzrcalni fotoaparat polnega formata Z 9

Nikon razvija prvi paradni brezzrcalni fotoaparat z bajonetom Z. Predvidoma letos bo tako predstavil fotoaparat polnega formata FX z oznako Z 9, ki bo predstavljal znaten napredek tako z vidika vgrajenih tehnologij kot zmogljivosti.

Z 9 bo združil Nikonove najnaprednejše tehnologije ter zagotovil najboljše zmogljivosti fotografiranja in snemanja videoposnetkov v Nikonovi zgodovini. Nikonovi inženirji bodo v prihodnjega zastavonošo vgradili novo razvito večplastno slik. tipalo CMOS formata FX in povsem nov slikovni procesor. Z 9 bo odgovor na vse zahtevnejše potrebe profesionalnih fotografov, naprednih navdušencev in filmskih ustvarjalcev. Podpiral bo snemanje videoposnetkov v ločljivosti 8K in različne napredne tehnološke funkcionalnosti za najbolj zahtevne uporabnike. Novi Z 9 bo uporabnikom ponujal izkušnjo učinkovitosti delovanja in uporabnosti, ki je brez primere ter presega dozdajšnje zmogljivosti DSLR in brezzrcalnih fotoaparatov.

Vas zanima več iz te teme?
Nikon fotoaparati Nikon Z 9

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Za več informacij so vam na voljo pri NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

"Bohinjsko drevo" po natanko desetih letih spet v soju (fotografskih) žarometov

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku