Računalništvo, telefonija
18.05.2020 08:00
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mobvoi – vse, kar pričakujete od vrhunske pametne ure

Z eno boljših pametnih ur na trgu imate na roki dovršeno dodatno opremo za svoj mobilni telefon, vidite, koliko je ura, spremljate sporočila, uporabljate različne aplikacije, spremljate svoje športne aktivnosti ...
TicWatch C2 black
TicWatch C2 black

Najboljši modeli pametnih ur imajo še številne dodatne funkcije, ki uporabniku olajšajo vsakdan. Glasovno lahko brskate po spletu, uporabljate GPS, plačujete v trgovini brez kreditnih kartic in gotovine. Če k vsemu dodamo še dizajnesko obliko, je odveč vprašanje, zakaj so pametne ročne ure v zadnjih letih postale uspešnica.

Pametne ure Mobvoi nudijo vse to in še več. Z njimi boste ob sebi vedno imeli zanesljivega partnerja, ki bo spremljal vaše dejavnosti, vas opozarjal na dnevne obveznosti … Poganja jih operacijski sistem Google Wear OS.

TicWatch E2

Je ura, ki je zasnovana za gibanje in bo vaš idealen spremljevalec za fitnes in plavanje (prepozna tudi različne plavalne sloge). Ustrezala bo vašim potrebam po aktivnem življenju. Je lahka, udobna, s 6 proaktivnimi športnimi načini. TicWatch E2 je vodotesna (5ATM) in ima vgrajen GPS multi-navigacijski sistem za odzivno in natančno pozicioniranje. 24 ur na dan beleži vaš srčni utrip, popolnoma napolnjena baterija pa vam bo ob običajni uporabi zdržala 2 dni. Poganja jo operacijski sistem Google Wear OS. Izbirate lahko med vrsto različnih izgledov, tako da boste zagotovo lahko našli pravega zase in za svoje razpoloženje.

TicWatch S2

TicWatch S2 je pametna ura, ki se bo najbolje odrezala pri vaših aktivnostih na prostem. Zasnovana je za preživetje v ekstremnih pogojih in bo vaš popoln pomočnik ne glede na to, ali boste na primer deskali na vodi (vodotesna do 5ATM) ali uživali na smučišču. Do živega ji ne bodo prišli niti udarci, ekstremna temperaturna nihanja, prah in voda. TicMotion AI (umetno inteligentni) algoritmi bodo sami sprožili sledenje športu, s katerim se boste ukvarjali. Seveda ima vgrajen GPS. 24 ur na dan bo spremljala vaš srčni utrip, baterija pa bo ob običajni uporabi zdržala približno 2 dni. Posebna je tudi zato, ker jo odlikuje ameriški vojaški standard 810G.

TicWatch C2

TicWatch C2 je vitka, a močna ura, z ohišjem iz nerjavečega jekla in usnjenimi paščki. Odlikuje jo klasična oblika, ne da bi bila pri tem ogrožena funkcionalnost. Z njo lahko nakupujete s pomočjo aplikacije Google Pay [1], denarnico pa pustite v žepu. Odporna je na prah in vodo (standard IP68), baterija pa bo ob običajni uporabi zdržala dober dan. Ima vgrajen GPS, spremlja vaš srčni utrip, prav tako je opremljena z merilnikom pospeška in žiroskopom, sledi napredku vašega zdravja in telesne pripravljenosti. Google Wear OS omogoča dostop do informacij, ki jih potrebujete. Na njej se bodo seveda prikazovala vsa obvestila, aktivno pomoč pa zagotavlja Googlov asistent.

TicWatch Pro

TicWatch Pro je vrhunska pametna ura z edinstvenim nadzorom uporabe baterije, ki bo podaljšal čas, ko jo boste morali znova napolniti. Opremljena je s senzorji, ki zagotavljajo natančno merjenje vaših podatkov o zdravju in telesni pripravljenosti. To so na primer GPS sledilnik, monitor srčnega utripa, števec korakov, števec kalorij … Je odlična kombinacija Wear OS s tehnologijo Google in Mobvoi AI. V pametnem načinu lahko kličete, pošiljate besedilo ali krmarite brez telefona.

Od Googlovega asistenta do prejemanja sporočil in obvestil, alarmov in opomnikov, NFC plačil [1] in vsega, kar pri najboljših pametnih urah pričakujemo. Vse to je TicWatch Pro.

Več o urah si lahko preberete v spletni trgovini BigBang na povezavi https://www.bigbang.si/izdelki/mobvoi-pametne-ure-katalog/. Redno ceno so namreč znižali za 20 %. Promocijska akcija traja od 15.5. do 15.6.2020. Med kupci v tem obdobju bosta izžrebana dva, ki bosta prejela vso kupnino nazaj.

[1] Ni dostopno na vseh trgih. O storitvi se prej pozanimajte, ali je pri nas na voljo.


Prijavi napako v članku