Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
Programska oprema
15.02.2024 16:00
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Microsoft Copilot – vaša desna AI roka [6.3.2024]

Predstavljajte si, da imate ob sebi AI pomočnika, ki izpolni skoraj vsako željo. Vabljeni na dogodek 6.3.2024 - "Microsoft Copilot - vašo desna AI roka" v M365 aplikacijah.

Nobena izmed tehnologij ni tako hitro pritegnila naše pozornosti kot umetna inteligenca. ChatGPT je v samo 2 mesecih dosegel 100 milijonov uporabnikov. Ste že kdaj uporabili ChatGPT? Verjetno, da. A ste pri tem morali biti zelo pozorni na to, katere podatke ste vpisovali.

Microsoft Copilot je AI orodje, ki izkorišča potencial umetne inteligence na številnih področjih uporabe znotraj M365 aplikacij. Predstavlja preboj v načinu, kako lahko podjetja izkoristijo tehnologijo za izboljšanje produktivnosti in učinkovitosti.

Z Microsoft Copilotom vam ni potrebno uporabljati ostala AI orodja. Na voljo vam je znotraj M365 aplikacij z uporabo podatkov samo znotraj vašega podjetja v skladu z varnostjo podatkov.

Microsoft Copilot – AI orodje za M365

Predstavljajte si, da želite stranki poslati email. V Outlooku kliknete nov email, napišete prejemnika in na desni strani se vam pokažejo kratke informacije o stranki, ki vam pomagajo sestaviti email. Ni vam več potrebno brskati drugje.

Uporabljate Excel? Po navadi imamo podatke v tabelah, ki jih je potrebno ročno analizirati. Kaj pravite na to, da Excelu samo naročite analizo in ta vam samodejno naredi analize in grafe. Uporabljate formule? Microsoft Copilot lahko za vas naredi formule za kompleksne izračune.

 • Word – izdelava osnutkov, delanje povzetkov, izboljšanje teksta, spreminjanje teksta v tabele …
 • Outlook – pisanje emailov, delanje povzetkov …
 • Teams – hitro pridobivanje informacij iz prezentacij, emailov, koledarjev …, povzetki sestankov …
 • Powerpoint – hitra izdelava prezentacij, povzetki prezentacij …
 • Excel – hitra analiza podatkov, grafični prikaz, samodejne formule za kompleksne izračune…

Kako Microsoft Copilot vpliva na delo?

Microsoft Copilot prihrani ogromno časa, izboljša produktivnost in vzpodbuja generiranje idej v M365 aplikacijah. Raziskava je pokazala, da je:

 • 79% uporabnikov bolj produktivno
 • 75% uporabnikom prihrani čas pri iskanju informacija
 • 79% uporabnikom zmanjša administrativno delo

Vir: What Can Copilot’s Earliest Users Teach Us About Generative AI at Work?

Dogodek 6.3.2024

Pridružite se nam 6.3.2024 na brezplačnem dogodku “Microsoft Copilot – vaša desna AI roka”. Dogodek je namenjen podjetjem, ki uporabljajo M365 aplikacije in želijo izvedeti, kako jim Microsoft Copilot prihrani čas in izboljša produktivnost. Poleg same uporabnosti boste izvedeli tudi:

 • Kako usposobiti ekipe za uporabo?
 • Kateri uporabniki lahko največ pridobijo?
 • Ali ste pripravljeni za uporabo orodja?

Postanite del AI revolucije tudi vi! Udeležence čaka tudi presenečenje. Prijavite se čim prej, saj je število mest omejeno!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Microsoft umetna inteligenca

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Crayon
Za več informacij so vam na voljo pri Crayon
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Crayon? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več