Računalništvo, telefonija
13.07.2014 11:58

Deli z drugimi:

Share

Livefan F8C: Popolna kopija tablice Nokia Lumia!

Tablični računalnik Livefan F8C navdušuje tako po obliki in barvnih odtenkih kot po zmogljivosti in nizki ceni!
Tablični računalnik Livefan F8C navdušuje tako po obliki in barvnih odtenkih kot po zmogljivosti in nizki ceni!

Ker povpraševanje po tabličnih računalnikih Nokia Lumia strmo narašča, so se pri podjetju Livefan odločili, da pripravijo izdelek, ki bo prav tako barvit kot tablice finskega giganta. Njihov najnovejši tablični računalnik F8C z nameščenim operacijskim sistemom Windows 8.1 je namreč na voljo v kar osmih izstopajočih barvnih odtenkih, ki bodo brez težav prepričale predvsem mlade. Ker pa je ta opremljen tudi z zmogljivo strojno opremo, je kot nalašč tudi za zahtevnejše naloge in opravila.

Inženirji podjetja Livefan so tablični računalnik F8C opremili z 8-palčnim (20,3-centimetrskim) zaslonom IPS ločljivosti 1.280 x 800 slikovnih točk (razmerje stranic 16:10), 4-jedrnim in 64-bitnim procesorjem Atom “Bay Trail T” frekvence 1,8 gigahercev, sistemskim pomnilnikom kapacitete dveh gigabajtov ter vgrajenim pomnilnikom s 64 gigabajti prostora, ki ga lahko po potrebi razširimo z uporabo pomnilniških kartic microSD (so 128 gigabajtov). Tu sta na voljo še digitalni fotoaparat ločljivosti pet milijonov točk in spletna kamera ločljivosti dveh milijonov točk.

Tablični računalnik Livefan F8C debeline 7,9 milimetrov in teže 340 gramov se ponaša še z zmogljivo baterijo kapacitete 5.000 miliamperskih ur, ki zagotavlja do 10 ur brezskrbne avtonomije delovanja. Novost je na kitajskem trgu za nameček še izjemno poceni, saj je zanjo v prosti prodaji potrebno odšteti zgolj preračunanih 120 evrov. Upajmo, da bo novost kmalu prispela tudi na staro celino.


Prijavi napako v članku