Računalništvo, telefonija
19.05.2014 10:17

Deli z drugimi:

Share

Kako zgleda dobro promocijsko darilo?

Številna podjetja podarjajo manjša promocijska darila. Ta vključujejo lončke, majice, trakove, obeske za ključe in podobne izdelke. Toda najboljša darila so tista, katere bodo prejemniki še dolgo časa uporabljali.
USB ključi so na voljo v številnih oblikah, barvah in materialih.
USB ključi so na voljo v številnih oblikah, barvah in materialih.

USB ključi so že dolgo zelo priljubljeno darilo, saj so nadvse uporabni, hkrati pa omogočajo veliko možnosti promocije podjetja, ustanove ali prireditve, ki USB ključe podarja.

USB ključe najdemo v vseh možnih oblikah in stilih, raznovrstnih materialih in barvah. Ponudniki promocijskih USB ključev lahko izdelajo tudi unikatne, samo za vas narejene USB ključe. Na primer v obliki jagode, avta, vaše maskote, logotipa …

Obstaja več tehnik obdelave teh izdelkov. USB ključi se lahko potiskajo (sitotisk), kovinski se lahko gravirajo, usnjeni pa toplotno odtisnejo.

Cenovno ugodne personalizirane USB ključe in druge promocijske izdelke lahko naročite na spletni strani promocijski-usb-kljuci.com.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PROMOS MARKETING d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PROMOS MARKETING d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PROMOS MARKETING d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku