Računalništvo, telefonija
30.09.2015 09:41
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako z računalniškim programom do več denarja?

Kako z računalniškim programom do več denarja?
Kako z računalniškim programom do več denarja?

Najpomembnejše finančne institucije po svetu si pri upravljanju sredstev svojih strank že vrsto let pomagajo z računalniškimi programi. Z njihovo pomočjo svojim strankam zagotavljajo stabilnost naložb v negotovih razmerah, večjo varnost in posledično več denarja. Takšno pomoč dobite tudi v Sloveniji. Pri Moji delnici BPH uporabljajo investicijsko rešitev GEPArd s pomočjo katere je naložba lahko donosna in varna tudi v času občasnih tržnih negotovosti.

>> Prednosti Moje delnice BPH

Če spremljate nihanja tečajev na borzah po svetu, ste ob tem verjetno kdaj začutili vsaj kanček nelagodja. Brez skrbi. Nihaji na borzah so običajni in pogosti. Pomembno je, da se zavedate, da jih je mogoče izkoristiti tudi v svoj prid. Dokazano! Toda kako?

Lažje je reči kot storiti. Naša čustva in osebna pričakovanja, ki si jih ustvarimo na podlagi ene časopisne novice, pretiran strah ob padcih tečajev in evforija ob njihovi rasti so razlogi, zakaj se večina vlagateljev prevelikega nihanja boji oziroma se nanj napačno odziva. Za razliko od človeka računalniški program ni podvržen čustvom. Zaradi tega so njegove reakcije na tržne razmere racionalnejše in učinkovitejše, kar na koncu prinese vlagatelju boljši končni rezultat.

Ne verjamete?

Dokaz je investicijska strategija MNR, ki jo kot pomoč upravljanju premoženja pri Moji delnici BPH uporabljajo od maja 2015. Ta omogoča, da je naložba upravljana s pomočjo programa GEPArd boljša kot bi bila povprečna naložba v tri primerljive delniške indekse (glej sliko). To je možno predvsem zato, ker strategija MNR ohranja doseženo vrednost in ni neposredno odvisna od neprekinjenega gibanja trga. V tem pogledu služi strategija MNR predvsem kot dobra obrambna taktika v času večjih tržnih nihanj. Podrobnosti o tej strategiji si lahko preberete na tej povezavi.

Ob omenjeni strategiji pa pri Moji delnici uporabljajo še vrsto drugih, uspešnih in preverjenih strategij. Za učinkovito in varno upravljanje premoženja namreč ni pomemben le pravilen izbor delnic, kot je poznano širši javnosti, ampak tudi poznavanje, izbor in nadzor nad strategijami, kako z izbranimi delnicami ravnati. Sodobne finančne raziskave dokazujejo, da s pravilno izbiro strategije upravljavci dosegajo boljše rezultate.

Še več prednosti…

To pa še ni vse. Visok nivo kvalitete portfelja vam zagotavlja tudi globalna in panožna razpršenost naložb, saj portfelje sestavljajo najboljša podjetja iz svojih panog (Apple, Microsoft, Pfizer, GlaxoSmithKline, Toyota, Goodyear, Allianz idr.).

Ne zamudite priložnosti in preverite številne ugodnosti, ki jih nudi paket upravljanja premoženja pri Moji delnici BPH in izkoristite brezplačni preizkus storitve s tem, da unovčite garancijo zaupanja.

20 let Moje delnice

Ob 20 letnici ustanovitve Moje delnice BPH lahko sodelujete v nagradni igri. ODGOVORI IN SODELUJ!


Omejitev odgovornosti


Prijavi napako v članku