Računalništvo, telefonija
01.06.2018 12:50
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Hands-on video in avdio delavnica z Nickom Driftwoodom

V ponedeljek, 11. junija med 8.45 in 18.00, podjetje Panasonic v sodelovanju s partnerji Sennheiser, Teac in Grass Valley pripravlja “hands-on” predavanje in praktične delavnice za vse videografe in ustvarjalce, ki želijo pridobiti nove veščine in spoznati male trike velikih mojstrov.
Hands-on video in avdio delavnica z Nickom Driftwoodom
Hands-on video in avdio delavnica z Nickom Driftwoodom

Delavnice so brezplačne, obvezna je predhodna prijava. Z vami bosta Panasonic Lumix ambasador Nick Driftwood, mojster ozvočevanja Volker Schmidt (Sennheiser) in mojster večsteznega avdio snemanja Dirk Born (TEAC). Udeleženci boste spoznali tudi editiranje na Edius programski opremi.

Kdo je Nick Driftwood?

Nick Driftwood je založnik, filmski ustvarjalec, igralec, umetnik in tehnolog iz Brightona v Angliji. Leta 2009 se je preklopil z velikoformatnih kamer v novo revolucijo DSLR in DSLM.

Leta 2011 je razvil nekaj nastavitev fotoaparata za Lumix GH2, ki so bili uporabljeni v nagrajenem filmskem dokumentarcu BAFTA, z naslovom “The Great Zacuto Shootout”. Legendarni direktor Francis Ford Coppola je GH2 z nastavitvami Driftwood’s Quantum 9B razglasil za svoj najljubši način. V istem letu je Driftwood skupaj z glasbenikom Martyn Ware prejel nagrado Innovation John Connell za dokumentarni film “West Street Story” 2012.

Nick živi za ustvarjalne preizkuse, kako prosumersko tehnologijo potisniti do njenih meja, da bi lahko ustvarili resnično kakovostne filmske projekte. Vodi predstavitve, predavanja in izvaja mojstrske delavnice v foto in filmski industriji ter na univerzah na temo, kako je mogoče nove tehnologije vključiti v umetniške projekte.

Delavnice so brezplačne, obvezna je predhodna prijava. Več informacij o delavnici najdete tukaj.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku