Računalništvo, telefonija
11.05.2013 08:06

Deli z drugimi:

Share

Gama System® PerceptionAnalytics spremlja parlamentarne volitve v Bolgariji

Gama System d.o.o. je z Bolgarsko gospodarsko zbornico (Bulgarian Industrial Association) podpisala pogodbo za spremljanje bolgarskih parlamentarnih volitev 2013.
Parlamentarne volitve v Bolgariji se bodo odvijale v nedeljo 12. maja 2013
Parlamentarne volitve v Bolgariji se bodo odvijale v nedeljo 12. maja 2013

Bulgarian Industrial Association (BIA) bo v sodelovanju z IT podjetjem SBS A.D. iz Sofije, partnerjem Gama System za Bolgarijo, svojim članicam in zainteresirani javnosti ponudila spremljanje letošnjih parlamentarnih volitev v Bolgariji z uporabo analitične platforme Gama System® PerceptionAnalytics. Na ta način bo zbornica omogočila pregled iz vidika družabnih omrežij v živo in spremljanje dogajanj okoli strank ter ključnih političnih akterjev na parlamentarnih volitvah 2013. Volitve se bodo odvijale v nedeljo 12. maja 2013, aktualno dogajanje pa je mogoče spremljati preko http://reaction.bia-bg.com.

»Prilagodljivost rešitve Gama System® PerceptionAnalytics dokazuje tudi to, da je bila pogodba podpisana ter implementirana samo en mesec po predstavitvi rešitve vodstvu BIA, ki je hitro sprejelo moč rešitve in izkazalo interes po trajnejšem sodelovanju.«, je povedal generalni direktor podjetja, Marko Šobota. Podjetje Gama System d.o.o. je s tem korakom utrdilo status inovativnega podjetja ter ponudilo spremljanje odziva javnosti že v drugi državi članici EU v enem letu.

Hitrost sklenitve posla in jasno izražen interes za dolgoročno sodelovanje predstavljata neposredno sporočilo partnerskim družbam, ki so se v zadnjem mesecu potrudile in pospešile delo na področju identifikacije bolgarskega jezika in izgradnje novega sentimentalnega modela znotraj rešitve Gama System® PerceptionAnalytics.

Uporabnost platforme Gama System® PerceptionAnalytics

Analitična platforma organizacijam omogoča nevsiljivo pridobivanje relevantnih podatkov in aktualnih informacij, ki so osnova za hiter odziv v kateri koli situaciji. Področja, ki jih platforma pokriva so lahko s področja poslovnih tematik, kot so upravljanje blagovnih znamk, ugled podjetij ali ugled ključnih vodij. Z uporabo rešitve lahko organizacija omeji ali celo prepreči morebitne družbene ali gospodarske dejavnike, ki bi lahko negativno vplivali na njen ugled.

Analitična platforma Gama System® PerceptionAnalytics omogoča podrobnejšo analizo preteklih podatkov, na podlagi katere lahko organizacija napoveduje svoje delovanje v prihodnje in na tej osnovi zasnuje ustrezne strateške usmeritve.

Platforma Gama System® PerceptionAnalytics ponuja izjemne priložnosti tudi vladi in vladnim službam, da učinkoviteje in ceneje spremljajo in predvidevajo splošna dogajanja v državi, kot so nesreče, zdravje ljudi in nemiri.

Analitična platforma omogoča spremljanje dogajanj na družbenih omrežjih in bistveno skrajšuje odzivni čas v primeru izrednih dogodkov tako znotraj večjih podjetij, kot v javnosti. Platforma prinaša masovne prednosti tudi na področju politične analize.


Prijavi napako v članku