Računalništvo, telefonija
Tiskalniki in skenerji
30.08.2023 11:21

Deli z drugimi:

Share

Epson tiskalniki s črnilom mahajo v slovo tiskalnikom s kartušami

Čas poletnih dopustov je počasi za nami. Življenje se postopoma vrača v ustaljene tirnice in s tem prihaja obdobje, ko se mnogi odpravljajo nazaj v službene prostore in šolske klopi. Potreba po zanesljivem tiskalniku je v tem trenutku največja.
Foto: EPSON
Foto: EPSON

Epson s posebno linijo EcoTank tiskalnikov ponuja optimalno rešitev. Glavna aduta EcoTank serije sta ekonomičnost in trajnost. Klasični tiskalniki s kartušami so morda na prvi pogled cenejši, vendar vas EcoTank prepriča z dolgotrajnimi rezervoarji za črnilo, ki drastično zmanjšajo stroške tiskanja na dolgi rok. Poleg tega s tem zmanjšujemo tudi količino odpadkov, za kar nam je hvaležno naše okolje.

EcoTank tiskalnike odlikujejo visoka kvaliteta tiskanja, hitrost in učinkovitost. EcoTank L6290 in EcoTank L3250 sta tiskalnika, ki sta še posebej primerna za uporabnike, ki iščejo dolgoročno zanesljivo tiskalno rešitev doma ali v podjetju.

EcoTank L6290 – tiska, kopira, skenira in faksira

EcoTank L6290 je najboljši tiskalni partner za majhna in tudi večja podjetja. Zagotavlja hitre izpise (15,5 črno-belih strani na minuto) in tiskanje brez robov do velikosti A4. Za tiskanje ne uporablja klasičnih kartuš, ampak namenske posodice s črnilom, ki poleg preprostega polnjenja brez packanja zagotavljajo tudi dolgoročno ekonomično rabo. Priložena posodica s črnilom zadošča za tisk 14.100 črno-belih ali 5200 barvnih strani, kar je enakovredno 66 kartušam.

EcoTank L6290 je večnamenski tiskalnik s samodejnim podajalnikom dokumentov. Poleg tiskanja ga lahko uporabite tudi v vlogi skenerja, fotokopirnega stroja in faksa. Vgrajen nabor funkcij Epson Connect razširi njegovo uporabnost s priročnimi funkcijami povezljivosti, s katerimi lahko tiskate preko omrežja. Na telefon pa je možno namestiti aplikacijo Epson Smart Panel, ki deluje kot vozlišče za vse potrebe podjetja po tiskanju. To pomeni, da lahko s telefonom ali drugo pametno napravo nastavite, nadzirate in upravljate vse funkcije tiskalnika.

EcoTank L3250 – priročen domači tiskar

Večnamenski tiskalnik EcoTank L3250 je zasnovan za priročno tiskanje v domači pisarni. Enako kot pri njegovi poslovni različici L6290 se lahko tudi doma zanesemo na trajnostno tiskanje s posebnim Epson črnilom. Z eno posodico boste lahko natisnili do 4500 črno-belih ali 7500 barvnih strani. Ko pa je čas za menjavo črnila, namenski rezervoarji za črnilo in šobe zagotavljajo polnjenje brez razlitja ali morebitnih napak.

Uporabljate ga lahko za tiskanje, skeniranje in kopiranje. Dovoljuje tudi tiskanje brez robov do velikosti 4R. EcoTank L3250 se za potrebe varčnosti poslužuje tehnologije Heat-Free, ki tiskalniku omogoča delovanje brez predhodnega ogrevanja. V primeru izpada električne energije lahko tiskalnik na UPS povezavi brez težav nadaljuje z delom. Podpira tudi aplikacijo Epson Smart Panel, s katero lahko na daljavo s pametno napravo upravljate s tiskalnikom ali pa odpravite morebitne težave.

Za še več informacij o EcoTank tiskalnikih obiščite www.epson.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Epson tiskalniki Epson


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več