Univerzalni upravljalec RedEye Control – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Univerzalni upravljalec RedEye Control

Sestavljen je iz dveh delov: mobilne aplikacije (iOS) in naprave. iOS aplikacijo si lahko brezplačno prenesete na iTunes in deluje z vsemi iPhone napravami, iPod touch napravami ali iPad napravami ki jih poganja programska oprema OS 3.0 ali kasnejša.

Kljub temu, da to ni potrebno, vam priporočamo da uporabljate RedEye sistem z brezžičnim Wi-Fi omrežjem, ki je povezan s svetovnim spletom.

RedEye samodejno sinhronizira informacije preko vseh teh naprav, tako da lahko nadaljujete, kjer je zadnja oseba končala. Sedaj v obnovljenem designu, RedEye vključuje tudi IR-out port, tako da ga lahko mirno skrijete v omaro in še vedno upravljate vaš TV sprejemnik.

Osebno

Vsaka oseba v vaši hiši lahko uporablja svoj pametni telefon, tablični ali osebni računalnik kot upravljalnik in več kot en upravljalnik lahko komunicira z vašo opremo hkrati.

Preprosto

S pritiskom ene tipke se zažene aktivnost – gledanje TV sprejemnika, poslušanje glasbe, igranje iger. Vam prirejene razporeditve tipk in ukazov za vsako aktivnost vam omogočajo, da vam ni potrebno iskati dodatnih ukazov.

Pametno

Multi touch in motion gestures, brezplačna posodobitev programske opreme, varnostna kopija na osebnem računalniku, integriran TV vodič (v pripravi), vse le za delček cene profesionalnega sistema

Podprte naprave

iPod in iPhone,

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem PS PROMIS d.o.o. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share