Monitor na dotik iiyama ProLite T2253MTS-GB1 – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Opis:

Z vključitvijo tehnologije na dotik Optical s 5 točkami dotika in TN panela monitor ponuja optimalno zmogljivost za resnično interaktivno izkušnjo. Tehnologija dotika Optical za delovanje uporablja kamere. Dotik je zaznan z veliko natančnostjo, ko je svetloba prekinjena zaradi prsta ali stylus pisala. V resnici ne zahteva fizičnega dotika, ampak morate v njegovo neposredno bližino le približati prst ali primerno stylus pisalo. Je edina tehnologija na dotik, ki se ne zanaša na dodatni sloj ali substrat za zaznavanje dotika, zato je nemogoče, da se monitor fizično obrabi. Tehnologija Optical zagotavlja izjemno zmogljivost slike, ker za zaznavanje dotika ne potrebuje dodatnega sloja, značilnosti zaslona ostanejo skoraj nespremenjene.

Navdušil vas bo z LED osvetlitvijo zaslona, ki zagotavlja manjšo porabo energije, bolj učinkovito delovanje ter daljšo življenjsko dobo. LED tehnologija je sinonim za obstojno in stabilno osvetlitev ter odličen prikaz barv. Uporaba LED diod tudi bistveno zmanjša količino emisij CO2 v okolje in s tem zagotavlja okolju prijazen izdelek.

ProLite T2253MTS-GB1 ima vgrajen TN panel, ki je najpogostejši pri LCD tehnologiji. Glavne prednosti so hiter odzivni čas, dobra splošna učinkovitost in zanesljivo delovanje. TN panel zagotavlja bolj gladke in stabilne barvne prehode z renderiranjem skupno 16,7 milijona barvnih odtenkov hkrati.

Monitor odlikuje kot gledanja 170°/160° ter hiter odzivni čas 2 ms, ki omogoča tekoč in nemoten prikaz visoko dinamičnega videa brez motečih artefaktov ali podvojene slike (ghosting). Za povezljivost z računalniki ter drugimi napravami so na voljo DVI-D, HDMI in VGA priključki. Monitor tako ponuja analogne in digitalne vhodne priključke, za funkcionalnost dotika pa je na voljo USB priključek. V poslušanju glasbe in drugih vsebin boste lahko uživali s pomočjo dveh vgrajenih zvočnikov. Tudi namestitev je izjemno preprosta, saj je T2253MTS-GB1 certificiran in popolnoma združljiv z operacijskima sistemoma Microsoft Windows in Apple OS X. Monitor preprosto priključite na računalnik in operacijski sistem ga bo samodejno zaznal brez dodatnega nastavljanja. Funkcija Multi-touch je podprta le v operacijskih sistemih Windows 7 in 8.

iiyama pri proizvodnji monitorjev misli tudi na okolje. S skrbnim načrtovanjem izdelave izdelka, s točno določenimi vrstami in količinami uporabljenih materialov ter s preprosto reciklažo so zmanjšali porabo energije pri proizvodnji na minimum

Monitor na dotik iiyama ProLite T2253MTS-GB1 s Full HD ločljivostjo in natančno tehnologijo Optical s 5 točkovnim dotikom zagotavlja brezhiben in natančen odziv dotika. Tehnologija Optical je edina tehnologija na dotik, ki se ne zanaša na dodatni sloj ali substrat za zaznavanje dotika, zato je nemogoče, da se monitor fizično obrabi.

Kot vodilni proizvajalec rešitev na dotik v Evropi ima iiyama enega najširših prodajnih programov monitorjev na dotik, ki ponujajo najbolj napredne tehnologije na trgu. Izjemno kakovostni zasloni na dotik iiyama zagotavljajo zanesljivo, preprosto in vzdržljivo uporabo. Zasloni z možnostjo dotika več posameznih točk hkrati bodo ustrezali širokemu spektru uporabe vključno z javnim oglaševanjem, trgovino, kioski, razstavami, sejmi, konferenčnimi dvoranami, kontrolnimi sobami in proizvodnimi objekti. Vsekakor so odlična izbira za zahtevne uporabnike, saj ponujajo vrhunske funkcije, preprosto uporabo in stilsko zasnovo.


Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem TEKSEL D.O.O. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share