Digitalizacija
25.04.2023 11:00
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bliža se jubilejna 30. konferenca DSI 2023

Ne zamudite jubilejne 30. konference Dnevi slovenske informatike, ene izmed vodilnih konferenc s področja informatike v Sloveniji z najdaljšo tradicijo.
Vir: slovensko društvo informatika
Vir: slovensko društvo informatika

Letošnja 30. konferenca Dnevi slovenske informatike 2023 se bo odvijala 9. in 10. maja.

Prijava na konferenco je odprta do vključno 4. 5. 2023.

Konferenca DSI se bo osredotočila na ključne teme digitalizacije, trajnosti in napredka v Sloveniji in širše. Udeležba vam zagotavlja zanimivo izmenjavo idej, razprave o novih tehnologijah, spoznali boste najnovejše trende ter se povezovali z vodilnimi strokovnjaki s področja informatike zasebnega in javnega sektorja, doma. 

Dogodek je letos prvič organiziran v partnerskem sodelovanju z Ministrstvom za digitalno preobrazbo. Tako bodo v enem dogodku združene tudi vsebine konference Informatika v javni upravi. 

Priložnost sodelovati imate vsi, ki vas zanima odmev na vaše pristope, strategije, rešitve ter izkušnje, pridobljene pri zasnovi, razvoju in uvajanju na informacijskih tehnologijah temelječih storitev in sistemov.

Konferenca DSI 2023 bo potekala v luči poslanstva informatike Soustvarjamo digitrajno Slovenijo. V središču konference bo tako ideja, kako z digitalizacijo razvijati trajnostne in okoljsko učinkovite rešitve, ki prispevajo k napredku Slovenije.

V sklopu konference bodo tudi organizirani naslednji spremljajoči dogodki:

  • okrogle mize,
  • predavanja,
  • »speed dating« – podjetja/javna uprava in študenti,
  • »brokerage event« – javna uprava in podjetja,
  • predstavitev študentskih projektov.

Če ste se vprašali, zakaj bi se konference udeležili, vam ponujamo nekaj razlogov: srečali in spoznali boste zanimive ljudi, s katerimi si morebiti želite poslovati in katerih izkušnje bi vam lahko koristile; slišali boste, kako so probleme, ki jih imate mogoče tudi vi, rešili drugi; mogoče boste lahko rešitev, ki se je že obnesla, uporabili tudi sami. Mogoče bodo predavatelji spodbudili razmislek, ali lahko isto delate drugače, bolje; ali lahko delate kaj drugega enako ali celo bolj uspešno.

Več o DSI 2023 lahko najdete tukaj.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
poslovna informatika


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več