Računalništvo, telefonija
12.10.2016 12:01

Deli z drugimi:

Share

Atraktivne predstavitve vrhunske avdio opreme

Atraktivne predstavitve vrhunske avdio opreme
Atraktivne predstavitve vrhunske avdio opreme

Pred nami je še en sejem Multimedia HI-FI SHOW – Ljubljana 2016, ki sodi med največje tovrstne dogodke v Sloveniji in naši širši regiji.

Sejem bo obiskovalcem odprl svoja vrata v petek 14. oktobra 2016 in trajal vse do vključno 16. oktobra 2016, na tradicionalni lokaciji M hotela v Ljubljani.

V treh etažah hotela se bodo tudi letos predstavili najpomembnejši domači zastopniki, kot tudi mnogi razstavljalci iz tujine. Seveda veseli dejstvo, da entuzijazma in znanja na domačih tleh ne manjka in bomo tako tudi letos priča predstavitvam domačih proizvajalcev avdio opreme, družbo pa jim bodo delali tudi proizvajalci okoliških držav.

Najavljene so ponovno atraktivne predstavitve vrhunske avdio opreme, ki sodi v sam vrh svetovne ponudbe HIFI-ja.

Med razstavljalci so trenutno najavljeni:
ALS avdio.video, AUDIO ALTO, AUDIO EPILOG, COLIBRI LABS, DB AUDIO, ELECTRON AUDIO, ELEKTROAKUSTIKA, GALLUS AUDIO TECHNOLOGY, HD MULTIMEDIA, J&B PLOŠČARNA, KAT trgovina, KLOPOTEC , KUZMA, MARS AUDIO, ROBERTOSHOP, RW ACOUSTICS, SIGMA AUDIO KONCEPT, SONUS ART, SUBING, TAFOS AUDIO, TECHNOTOP, UBIQ AUDIO, VKLOP, ZVUČNE NOVOSTI

Podrobne informacije in najave boste lahko dnevno spremljali na https://www.facebook.com/MultimediaHIFI/, med tem, ko si boste celotni sejemski program lahko ogledali na uradni spletni strani sejma.

Sodeč po dosedanjih sejemskih prireditvah Multimedia HIFI SHOW-a, ni nobenega dvoma, da bo sejem tudi tokrat ponudil odlično in domačo atmosfero vsem obiskovalcem in razstavljalcem iz celotne regije, ter obiskovalcem nudil ogromno novosti, strokovnih nasvetov, druženja in obilo dobre glasbe.

Dobrodošli in vidimo se v Ljubljani v M hotelu!

Sejem bo odprt za obiskovalce:
petek 12h – 19h
sobota 10h – 19h
nedelja 10h – 17h


Prijavi napako v članku