Računalništvo, telefonija
18.07.2018 12:24

Deli z drugimi:

Share

AOC predstavlja nove gaming monitorje na letošnjem sejmu Gamescom v Kölnu

AOC bo tudi na letošnjem sejmu Gamescom predstavil širok nabor svojih igričarskih monitorjev, od vstopnih modelov s frekvenco osveževanja 144 Hz in 1 ms odzivnim časom, kot vrhunske premium gaming monitorje AGON s frekvenco osveževanja do 240 Hz.
AOC z novimi gaming monitorji na sejmu Gamescom v Kölnu
AOC z novimi gaming monitorji na sejmu Gamescom v Kölnu

Specialist za monitorje AOC bo tudi na letošnjem sejmu Gamescom predstavil širok nabor svojih igričarskih monitorjev, ki bodo na ogled na stojnici A046 B047 v dvorani 02.2. Med AOC gaming inovacijami bodo obiskovalci lahko našli tako vstopne modele s frekvenco osveževanja 144 Hz in 1 ms odzivnim časom, kot vrhunske premium gaming monitorje AGON s frekvenco osveževanja do 240 Hz.

Lanskoletni sejem Gamescom 2017 je privabil rekordnih 355.000 obiskovalcev iz celega sveta, katerim je 919 podjetij iz 54 držav predstavilo svoje najnovejše igre, inovativne naprave in še mnogo več.

Letošnji sejem Gamescom se bo odvijal od 21. do 25. avgusta 2018 v razstavnem centru v Kölnu, in bo 21. avgusta odprt izključno za predstavnike podjetij in medijev, od 22. avgusta naprej pa tudi za vse ostale obiskovalce.

V kolikor načrtujete obisk sejma Gamescom, se lahko za pogovor ali intervju obrnete na AOC predstavnike v poslovni coni v dvorani 2.2 na stojnici B 69/a, ter iz prve roke preizkusite najnovejše modele premium linije gaming monitorjev AGON v zabaviščni coni v dvorani 10.1, na stojnici D-040.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku