Računalništvo, telefonija
23.09.2015 10:54
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izberite poklic prihodnosti – postanite inženir informatike

Ste vedeli, da povpraševanje po IT- kadrih narašča?
Izberite poklic prihodnosti - postanite inženir informatike
Izberite poklic prihodnosti - postanite inženir informatike

In to ne le v Sloveniji, po celem svetu. Kaj vas zadržuje, da si ne pridobite potrebnih znanj in izobrazbe in poskrbite za svetlo prihodnost?

Po rezultatih raziskave so tehnološki poklici močno v vzponu. V letu 2014 so celo prehiteli poklice v zdravstvu, ki ponavadi prevladujejo na lestvici najboljših poklicev. Po napovedih naj bi do leta 2022 nastalo 140.000 novih delovnih mest za te “možgane” naših računalnikov ter ostalih naprav, z visoko plačo ter dobrimi delovnimi pogoji.


5 najboljših poklicev:

1. mesto: programer

2. mesto : analitik računalniških sistemov

3. mesto : zobozdravnik

4. mesto : zdravniška sestra

5. mesto : farmacevt

(Povzeto po Najbolje je biti programer, Računalniške novice 19.02.2014)

Če želite pridobiti praktična znanja in iz vašega študija odnesti kar največ, je odlična izbira za študij informatike višja strokovna šola. Višje strokovne šole so znane po tem, da povezujejo teorijo in prakso, saj je praktično izobraževanje pomemben del predmetnika pri študiju informatike. Na ERUDIO VIŠJI STROKOVNI ŠOLI predavajo strokovnjaki s svojega področja in znanje s sodobnimi pedagoškimi in andragoškimi metodami, prenašajo na študente. Študij traja 2 leti.

Vir: Finance, 4.8.2015


ERUDIO VIŠJO STROKOVNO ŠOLO boste izbrali tisti, ki vam je kakovost izobraževanja na prvem mestu, zelo pomemben pa vam je tudi prijazen odnos in prijetno vzdušje. Tisti, ki se želite na šoli počutiti prijetno, biti oseba z imenom in priimkom, svojimi željami, potrebami, boste z izbiro študija Informatike na ERUDIO VIŠJI STROKOVNI ŠOLI zagotovo navdušeni.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več