Računalništvo, telefonija
Igre
30.07.2024 14:15

Deli z drugimi:

Share

Letenje proti slavi: Nova Harry Potter igra

Neverjetni svet Harryja Potterja je pravkar postal še bolj čaroben z najnovejšim dodatkom v vesolju videoigre Harry Potter: Quidditch Champions! Podjetje Warner Bros. Games je pravkar objavilo prvi pogled na igro in oboževalci so popolnoma navdušeni! Napovednik za prednaročilo “Dobrodošli učenci” ponuja mamljiv pogled na to, kaj lahko igralci pričakujejo od najnovejše stvaritve studia Unbroken Studios.

“Harry Potter: Pripravite se na resno vznemirjenje, saj igra Quidditch Champions prenaša akcijo Quidditcha, izjemno priljubljenega čarovniškega športa iz serije o Harryju Potterju, neposredno v roke igralcev! Razkritje načina igranja je naravnost neverjetno! Predstavljen je način kariere za enega igralca, v katerem se lahko igralci povzpnejo med zvezde Quidditcha, in način spletnega tekmovanja za tiste, ki želijo preizkusiti svoje sposobnosti proti drugim igralcem po vsem svetu.

Foto: Warner Bros. Games

In še več! Ustvarite lahko celo svoj lik, da bo vaša igralna izkušnja povsem edinstvena. Zabava pa se s tem še ne konča! Ustvarite lahko celo svojega čarovnika ali čarovnico s prilagojenimi metlami in opremo za quidditch. V napovedniku smo si lahko ogledali tudi nekatere kultne like, ki jih vsi poznamo in imamo radi, vključno s Harryjem Potterjem, Ronom Weasleyjem in Dracom Malfoyem. To bo oboževalcem zagotovo prineslo še več pristnosti in nostalgije!

Podrobnosti igre Harry Potter: Quidditch Champions

Težko pričakovano naslednje poglavje iz serije o Harryju Potterju prihaja kmalu! Pripravite se na poglobljeno doživetje v svetu čarovniških športov z igralno mehaniko, ki vas bo v igri Quidditch Champions popeljala na čarobno potovanje! Pripravili smo vse podrobnosti o tem, kako se lahko vključite v igro!

Delovna mesta in vloge:
Igralci bodo imeli neverjetno priložnost, da izberejo eno od različnih položajev v ekipi Quidditcha, kot so Chaser, Beater, Keeper ali Seeker! Vsaka vloga je posebna in ima svoje edinstvene odgovornosti in sposobnosti!

Foto: Warner Bros. Games

Pripravite se na resno zabavo, saj smo za vas pripravili nekaj neverjetnih načinov igre, ki jih lahko preizkusite!
“Harry Potter!” Ste pripravljeni, da se pomerite s konkurenco? V tem načinu lahko svoje spretnosti in strategijo pomerite z drugimi igralci z vsega sveta.

Zdaj pa sledi resnično zabaven del: prilagajanje lika!
Ustvarjalnik likov je neverjetno orodje, s katerim lahko oblikujete svojega čarovnika ali čarovnico s prilagojenimi metlami in oblačili za Quidditch! To je fantastičen način, da si igro prilagodite in resnično postanete del čarovniškega sveta!

Čaka vas pristna izkušnja!
Od igrišča Bradavičarke do veličastnega stadiona za svetovno prvenstvo v Quidditchu – v igri bodo znane lokacije zaživele na resnično neverjeten način! In še več! Spoznali boste celo nekatere najbolj znane like iz serije o Harryju Potterju, zato bo vaša izkušnja še bolj pristna in čarobna!

Sedaj pa sledi še nekaj zares zanimivega: upravljanje in mehanika!
Čeprav še ne poznamo vseh podrobnosti, lahko pričakujemo neverjetno intuitivno igranje, ki popolnoma odraža bistvo Quidditcha! Pripravite se na vzletanje, izmikanje in natančno merjenje, da boste obvladali izbrani položaj in se v igri izkazali!

Foto: Warner Bros. Games

Harry Potter: Potter Pripravite se na razburljivo izdajo igre Quidditch Champions 3. septembra 2024! To bo senzacionalen dodatek k zapuščini franšize. In še več! Igro boste lahko igrali na različnih platformah, vključno s PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One in PC. In še več! V roke boste lahko dobili tudi digitalno izdajo Deluxe z dodatno vsebino za vrhunsko izkušnjo Quidditcha.

Okoli Harryja Potterja je toliko navdušenja: Quidditch Champions je najnovejša zgodba o uspehu iz čarovniškega sveta, ki sledi fenomenalni igri Hogwarts Legacy. Gre za najbolje prodajano igro v ZDA za leto 2023, ki je prehitela celo hite, kot je Call of Duty: Modern Warfare III! Neverjetni studio Unbroken Studios, znan po izjemnem delu pri filmu “Samomorilski oddelek”, “Ubij Ligo pravice” obljublja inovativno in spoštljivo igro, ki bo navdušila ljubitelje izvirnega gradiva.

Ker se začenja odštevanje do izida, oboževalci nestrpno čakajo, da zgrabijo svoje metle in se znova potopijo v čarobni svet. “Harry Potter: To ni le igra, temveč vabilo, da izživite fantazijo o sodelovanju v najbolj razburljivem športu v čarovniškem svetu. Spremljajte novice, ko se bomo bližali začetku te čarobne pustolovščine.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Steam igre Video igre


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več