AKTON d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Dunajska cesta 9, 1000 Ljubljana
  • 01 236 29 00
  • info@akton.si
  • www.akton.net/.si/
  • Ponedeljek - petek: 8.00 - 16.00
Davčna št.:
SI 62419919
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5372798000
Transakcijski račun:
SI56 33000 0008522023
Osnovna dejavnost:
J61.900 Druge telekomunikacijske dejavnosti
Ustanovitelj:
Atel Europe B.V.

Telekomunikacijske rešitve za vas!

Slovensko podjetje Akton Communications je licencirani fiksni telekomunikacijski operater prisoten v Sloveniji in preko hčerinskih družb tudi na Hrvaškem, Srbiji, Bosni in Hercegovini ter Severni Makedoniji. Smo ponudniki komunikacijskih storitev za Jadransko regijo in sicer za poslovne uporabnike, multinacionalne družbe, državne sisteme (veleposlaništva, meddržavne povezave agencij, centralne banke) in svetovne telekomunikacijske operaterje, ki imajo potrebe po komunikacijskih rešitvah in storitvah v naši regiji.

Za poslovne uporabnike je trenutno najbolj aktualna rešitev Messaging obveščanja strank (https://www.akton.net/images/media/2019/AKTON_sms.pdf). Gre za klasični A2P SMS obveščanje in Viber business messages (BM) SMS obveščanje (promocijsko in transakcijsko). Akton je edini slovenski pogodbeni partner z Viber podjetjem za BM. Poslovni uporabnik se z Akton sistemom za obveščanje poveže preko API povezave. Time to execute pri Aktonu traja le nekaj ur.

Druge aktualne storitve za poslovne uporabnike so IP internet na lokaciji, mednarodne podatkovne povezave (ETH, MPLS), glasovne storitve, kolokacijske rešitve, gostovanja in druge komunikacijske rešitve. Slovenskim podjetjem nudimo direktne komunikacijske povezave do vseh destinacij sveta.

Več o podjetju Akton d.o.o. na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi: