Življenjski slog
30.11.2022 07:49

Deli z drugimi:

Share

Zmogljiv Xiaomi robotski sesalnik za 170 € ali prenosna polnilna postaja za slabih 170 €

Konec je časov, ko je bil robotski sesalec in njegova pametna tehnologija dostopen le za izbrano skupino ljudi, ki jim visoka začetna naložba ni predstavljala težav. Danes se z zelo hitrim razvojem in pestro konkurenco bije močan boj, kar za kupce pomeni veliko izbire, hiter napredek programske in strojne opreme in nižje cene.

Robotski sesalnik Xiaomi Mi 2C: glavne značilnosti

  • Inteligentna vizualna navigacija – v trenutku pregleda vaše domače okolje. Hitri vizualni navigacijski sistem pomaga pri hitrem zajemanju koordinatnih informacij in ekstrahiranju kompleksnih prostorskih značilnosti za hitrejše in natančnejše ustvarjanje zemljevida.
  • Nastavite omejena območja – za varnejše čiščenje: v aplikaciji lahko nastavite navidezne stene, da se sesalnik samodejno izogne ​​območjem, ki jih ni treba čistiti.
  • Prilagodite svoj način čiščenja s prilagojenim conskim čiščenjem: Algoritem VSLAM + štirijedrni procesor – razmišlja neodvisno in deluje prilagodljivo: štirijedrni čip za obdelavo podatkov Cortex-A7 se skupaj z algoritmom VSLAM ponaša z večjo računalniško močjo za natančno pozicioniranje sesalnika v realnem času in pametno načrtovanje poti.
  • 3 nastavitve nivoja vode – za različne potrebe čiščenja: 3 nivoji vode so zasnovani za različne scenarije. Izberite nivo vode v aplikaciji s samo enim dotikom za enostavno brisanje.

Robotski sesalnik Xiaomi Mi 2C je na TEJ POVEZAVI lahko vaš za ugodnih 170,07 €. Uporabite promocijsko kodo HK2C. Prodajalec vam robotski sesalnik dostavi iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.

Prenosna polnilna postaja Thunora: glavne značilnosti

Prenosna polnilna postaja Thunora, ki se ponaša z izjemnimi 240 Wh energije, uporablja samo vrhunske komponente in najnaprednejšo tehnologijo za upravljanje porabe energije, združuje dovolj moči, da popolnoma napolni vaše osebne elektronske naprave, gospodinjsko elektroniko in aparate, napaja vaša orodja in vam pomaga ohraniti svetlobo za nujno uporabo. Prenosna polnilna postaja je odlična za vaš avtodom, kampe, kampiranje, lov, kmetijo ali terenska delovna mesta.

S polnilno postajo Thunora lahko istočasno polnite od kar 7 elektronskih naprav. Prenosni vir napajanja podpira polnjenje mobilnih telefonov, prenosnih računalnikov, računalnikov, GPS-a, walkie-talkiejev, GoPro, kamer, dronov, prazničnih luči, avtomobilskih naprav in še več.

Prenosni napajalnik lahko kupite TUKAJ. Uporabite akcijsko kodo HKPOWER za znižanje cene na ugodnih 172,63 €. Izdelek pošljejo iz evropskega skladišča z brezplačno poštnino in brez dodatnih dajatev.

Za vse izdelke, povezane z elektroniko, v spletni trgovini HEKKA nudijo brezplačno dostavo. Poleg tega lahko pri nakupu elektronike v vrednosti nad 26 € uporabite kodo HEKKASI10 in prihranite 10 €. Pri vseh elektronskih izdelkih pa lahko uporabite kodo hekka1st0815 in prihranite 3 €.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
robotski sesalniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več
Diamantni partner

Hestia Pro d.o.o.

Rakuševa ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 421 01 70

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več