Hi-fi sistemi
21.07.2014 16:43

Deli z drugimi:

Share

Postanite DJ

Sproščeno poletno vzdušje kliče po dobrih zabavah. Poskrbimo, da bodo polne najboljših glasbenih uspešnic, na katere bomo s prijatelji poplesavali dolgo v noč. Navdušimo jih s svojimi sposobnostmi mešanja glasbe kot pravi DJ-ji.
Postanite DJ
Postanite DJ

Postanimo najboljši DJ-ji! Kjerkoli in kadarkoli ustvarimo popolne kombinacije najljubših glasbenih uspešnic s preprostim pretakanjem, mešanjem in ‘skrečanjem’ glasbe s Philipsovimi glasbenimi sistemi DS8900, NTRX100 in FWP2000.

Z njimi lahko glasbo predvajamo neposredno s plošč MP3-CD, CD in CD-R/RW ali USB-naprav. Maksimalen zvok poskrbi, da se nizki toni takoj okrepijo in do skrajnosti poveča izkoristek glasnosti. Z dotikom gumba poskrbimo, da je v hipu dosežena najprepričljivejša razširitev zvoka. Najnižje frekvence tonov se ponavadi porazgubijo, funkcija Dynamic Bass Boost pa zagotovi optimalen užitek ob poslušanju, saj poudari nizke tone. Da bo vsak glasbeni slog kar najbolje slišan, omogoča funkcija Digital Sound Control, ki optimizira frekvenčne razpone različnih glasbenih žanrov od jazza, rocka, popa ali klasične glasbe.

Za še prepričljivejše vzdušje na zabavi vklopimo dinamično osvetlitev na napravah. Indikatorji utripajo v ritmu predvajane glasbe ter tako s svetlobo polepšajo in ponesejo naše plesne zabave ali praznovanja na višji nivo. Naprave so tudi izjemno povezljive, s slušalkami, mikrofoni in USB-napravami.

Zvočni sistem M1X-DJ DS8900 je bil ustvarjen v sodelovanju s svetovno znanim DJ-jem Arminom van Buurenom in omogoča, da nanj priklopimo tudi iPad, iPhone ali iPod in sisteme povežemo z brezžično povezavo Bluetooth za še fleksibilnejše pretakanje in upravljanje glasbe.

Modeli Philipsovih glasbenih naprav so na voljo za FWP2000: 299 EUR; NTRX100: 349 EUR in DS8900: 399 EUR.


Prijavi napako v članku