Računalništvo, telefonija
22.08.2013 14:09

Deli z drugimi:

Share

Postanite certificirani vodja projekta

V zadnjem času, ko so se razmere na trgu dela zaostrile bolj kot kadar koli prej, so naša znanja, spretnosti in izkušnje tisti ključni faktorji, ki predstavljajo boljšo konkurenčnost na trgu dela in nam lahko odprejo marsikatera vrata.
Postanite vodja projekta (NPK)
Postanite vodja projekta (NPK)

Z znanjem do novih priložnosti

Nacionalna poklicna kvalifikacija (NPK) je formalno priznana usposobljenost, ki je potrebna za opravljanje poklica na podlagi nacionalnega poklicnega standarda.

V praksi to pomeni, da si lahko s pridobitvijo certifikata povečate možnosti za zaposlitev, enostavneje prehajate iz ene dejavnosti v drugo, pridobite javno priznano veljavnost poklica, poleg tega pa so vam pogosto odprta tudi vrata do lažjega napredovanja v poklicni karieri.

Uspešno projektno vodenje je temelj dobrega poslovanja. Z njim lahko bistveno povečamo uspešnost projektov in posledično uresničevanje poslovne strategije. S projektnim vodenjem zmanjšamo prekoračitve stroškov in rokov ter skrajšamo čas, potreben za razvoj novih izdelkov in storitev. Tudi zadovoljstvo zaposlenih in naročnikov je večje.

Pridobitev NPK certifikata Vodja projektov in Vodja projektne naloge

Miškina projekta šola vam na enem mestu zagotavlja usposabljanje, kvalitetne predavatelje ter zaključno pridobitev NPK certifikata Vodja projektov in Vodja projektne naloge.

Namen je udeležencem predstaviti pomen celostne priprave projekta in vsebine zagonskih projektnih dokumentov ter jih usposobiti, da bodo znali za svoje projekte določiti oziroma razumeti cilje, ki jih je postavil naročnik projekta. Udeleženci bodo spoznali, kako pretvoriti cilje v želene rezultate projekta, kako projekt razdeliti na časovno oziroma vsebinsko opredeljene mejnike ter kako postaviti ustrezne kriterije za merjenje uspešnosti izvedbe projekta. Vsi projekti so podvrženi časovnim, kakovostnim, poslovnim, tehniškim, pravnim in drugim tveganjem. Če teh tveganj ne znamo opredeliti, je projekt obsojen na neuspeh. V okviru seminarja bodo udeleženci spoznali proces identifikacije in vrednotenja tveganj ter načine za zmanjševanje, izogibanje in prenos tveganj.

Prvi sklop predavanja z naslovom Projekti, projektni management in vodenje izvaja predavatelj doc. dr. Aljaž Stare (Agencija Poti), ki je predsednik Slovenskega združenja za projektni menedžment (SZPM) in eden vodilnih slovenskih strokovnjakov z dvajsetletnimi izkušnjami s področja vodenja različnih projektov. Drugi sklop predavanj z naslovom Metode in tehnike obvladovanja projektov ter sistemska podpora vodi predavatelj Marko Nemec-Pečjak, ki ima mednarodni certifikat IPMA-CPM (certificirani projektni menedžer) in je član SZPM. Ima tudi 35 let izkušenj s področja projektnega menedžmenta. Predavanja so strukturirana tako, da je velik poudarek na praksi in individualnem pristopu.

Postanite še bolj motivirani, strokovni in kompetentni vodje

Pridobitev NPK certifikata Vodja projektov in Vodja projektne naloge poleg že omenjenih prednosti prinaša tudi velik korak naprej pri vašem osebnostnem in poslovnem razvoju, saj boste dopolnili in nadgradili znanja za samostojno vodenje projektov, spoznali številne dobre prakse ter imeli možnost interaktivnega sodelovanja s strokovnimi predavatelji.

Vrednost certifikatov in znanj, pridobljenih na strokovnih izobraževanjih, je v zadnjih letih drastično narasla, saj delodajalci cenijo izkušnje, motiviranost zaposlenega ter konkretna znanja in veščine, ki jih s klasično izobrazbo pogosto ne moremo pridobiti. Šolska spričevala dejansko izgubljajo vlogo edinega zagotovila o poklicni kompetentnosti zaposlenega in tako se po vsej Evropi razvijajo napredni modeli certificiranja ter potrjevanja znanj, pridobljenih z neformalnim učenjem.

Možnost do 80 % sofinanciranja stroškov izobraževanja

Pri odločitvi za izobraževanje lahko dobite povrnjenih 80 % stroškov izobraževanja. Do sofinanciranja so upravičeni vsi zaposleni, ki so starejši od 50 let, invalidi ter ženske z največ dokončano osnovno šolo. Za ostale skupine zaposlenih so na voljo subvencije za udeležbe usposabljanj na javno veljavnih programih.

Odločite se za korak naprej na svoji poklicni poti in pridobite nacionalno poklicno kvalifikacijo certifikata Vodja projektov in Vodja projektne naloge, ki je lahko vaša vstopnica za napredovanje v poslovnem svetu, hkrati pa je tudi bogata naložba v vaše znanje.

Izobraževanje se bo izvajalo 24. 9., 26. 9., 1. 10., 3. 10., 8. 10. ter 10. 10. 2013 od 14.00 do 19.00 na sedežu podjetja Miška, d. o. o.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Miška d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Miška d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

MIŠKA na konferenci informacijska varnost

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Miška d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OTEL d.o.o.

Klavčičeva ulica 12, 1241 Kamnik, Tel: 041 505 323
Tehnologija optičnih vlaken in optične komunikacije je že nekaj časa prisotna na trgu informacijske tehnologije in tudi dostopna končnim uporabnikom. Optična tehnologija olajša ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668