ZABEC.NET

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana
  • 01 600 10 50
  • info@zabec.net
  • www.zabec.net/
Davčna št.:
SI 98518003
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
6375758000
Transakcijski račun:
SI56 0310 0100 2873 497
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Domen Česnik

Zabec.net – del skupine ZGroup

Zgroup je integrirana poslovna skupina, ki podjetjem z inovativnimi tehnološkimi rešitvami pomaga dosegati digitalne in infrastrukturne cilje. Združujejo znanja in izkušnje, predvsem z IT in spletnih področij.

Člani skupine Zgroup:

• Zabec.net
• SPRD.digital
• DAT-IT
• Woo.ninja
• Presentia

ZABEC.NET

Ime, ki predstavlja zanesljivost in stabilnost v svetu strežnikov in spletnega prostora.

Pri Zabec.net bo naročnik našel vse, kar potrebuje za uspešno delovanje spletne strani ali trgovine: Od virtualnih privatnih strežnikov, certifikatov, domen do naprednejše razvijalske in tehnične pomoči.
Zabec.net je danes eden izmed največjih ponudnikov spletnega prostora v Sloveniji. Že več kot 15 let ponuja tehnološko naprednejša gostovanja spletnih mest. Uporabniki svetovnega spleta lahko izbirajo med več kot 350 domenskimi končnicami. Skrbijo za celostne spletne rešitve, ki uporabnikom omogočajo nemoteno delovanje njihovih spletnih strani ali trgovin.

SPRD.DIGITAL

Profesionalna, tehnično in razvojno dovršena ekipa za spletni in hibridni razvoj, ki nudi digitalne rešitve končnim strankam in je obenem odličen partner agencijam pri celostnem spletnem razvoju za svoje naročnike.
Njihova jedrna tehnologija temelji na platformah, kot so Laravel, WordPress in VueJS.
Znamka je popolnoma prilagojena specifičnim zahtevam trga, ki potrebuje visoko stopnjo prilagodljivosti, kreativnosti ter osebnega pristopa k spletnim problemom, s katerimi se trg srečuje.

DAT-IT

Ponudnik premium infrastrukture in upravljanih storitev.
Nudijo rešitve popolnega strežniškega upravljanja večjih sistemov, Cloud strežniške rešitve, upravljanje celotne IT infrastrukture povezane s spletom in telefonijo, IT poslovne rešitve in IT varnostne rešitve.
Z lastnim strežniškim omrežjem v Sloveniji dosegajo popoln nadzor, dosegljivost, stabilnost, visok nivo zaščite, redundanco ter želeno hitrost, ki jo stranke potrebujejo. Vsi njihovi sistemi se nahajajo v okolju, ki ustrezajo visokim standardom varovanja, tako fizičnega kot virtualnega okolja.

WOO.NINJA

Rešitve vodenja vaše spletne trgovine, ki vam olajšajo poslovanje, saj del vašega spletnega poslovanja avtomatizirajo, s tem pa prihranite čas in denar.
Poiščite modul, ki ga potrebujete in ga namestite v vašo spletno trgovino. V kolikor modula ne najdete ali želite modul po meri, vam strokovna ekipa razvije tudi tega.
Pomagali vam bodo zgraditi rešitev za vašo spletno trgovino – naj gre za vzdrževanje in integracijo modulov ali razvoj modula, popolno prilagojenega za vas. Prepričani so, da vas vzdrževani moduli v skladu z zakonom, ki jim zaupajo tudi vaši naročniki, pripeljejo do uspešnega poslovanja in prepoznavnosti.

PRESENTIA

Ugodno, varno in zanesljivo spletno gostovanje za mala podjetja.
Presentia je njihova najmlajša in najmanjša blagovna znamka, ki se osredotoča na ponudbo spletnega gostovanja
manjšim strankam. Nudi vse, kar naročnik potrebuje za prvi spletni korak v digitalni svet.
Prav nezapletenost in ciljna osredotočenost omogočata jasno vizijo po osebni in profesionalno perfektivni pomoči, ki vodi stranke do uspeha.
Spletni prostor s tem omogoča poslovni razvoj B2C naročnikov, jim ponuja varnost in zasebnost ter vse potrebne tehnične in razvojne elemente, da postanejo najboljši igralci v svoji branži.

Za več dodatnih informacij pa obiščite spletno stran ali spremljajte njihov blog.


Deli z drugimi: