Suhozemni terminal Sežana d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI36646768
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5062900000
Št. zaposlenih:
2
Transakcijski račun:
SI56 1010 0003 4946 282
Osnovna dejavnost:
M71.129 Druge inženirske dejavnosti in tehnično svetovanje
Ustanovitelj:
Tihomir Kovačič

Telekomunikacijske storitve so pomembno orodje tako za posameznika kot za podjetja, saj zagotavljajo učinkovito komunikacijo in možnost vzdrževanja visokih poslovnih standardov. Telekomunikacijski ponudniki podjetjem omogočajo enostavno sodelovanje ne glede na lokacijo, končnim uporabnikom pa kot že rečeno omogočajo komunikacijo in varno spletno brskanje tako doma kot v tujini. Podjetje Suhozemni terminal Sežana je uradni zastopnik Telekoma Slovenije in Conrada, kar za njihove stranke pomeni zagotovljena in preverjena kakovost storitev.

Korenine družbe Suhozemni terminal Sežana (STS) segajo v sredino sedemdesetih let, ko je bila ustanovljena za izgradnjo in vodenje investicij v kompleksu Suhozemnega terminala. Od takrat so razširili svoje glavne dejavnosti na področje svetovanja in upravljanja, trgovine in servisnih dejavnosti.

Uradni zastopnik Telekoma Slovenije

V podjetju Suhozemni terminal Sežana ekipa izkušenih in certificiranih strokovnjakov stalno spremlja novosti in trende na področju telekomunikacij, računalništva in elektronike. Z uveljavljeno poslovno strategijo pridobivajo nova zastopstva na že uveljavljenih in na novo razvijajočih se področjih.

suhozemni-terminal-telekom-slovenije-pametni-telefoni

Kaj pomeni, da so uradni zastopnik enega največjih slovenskih ponudnikov telekomunikacijskih storitev? Partnerstvo s Telekom Slovenije je dokaz njihove strokovnosti in uspešne razvojne poti podjetja. Zaupanje, ki so si ga pridobili z zvestobo in intuitivnim pristopom, širijo med svojimi partnerji in strankami. Slednjim ponujajo bogato prodajno ponudbo pametnih naprav, vključno z najnovejšimi pametnimi telefoni. Če imate težave pri izbiri sebi najprimernejši pametni telefon ali katero koli drugo napravo, stopite v kontakt s strokovnjaki podjetja Suhozemni terminal Sežana na prodaja.sts@st-sezana.si.

Strokovnjaki in tehnološki navdušenci vam bodo svetovali s koristnimi nasveti, na kaj morate biti pozorni pri izbiri in nakupu nove pametne naprave. Sodelovanje s Telekomom Slovenije pomeni tudi, da imajo stranke možnost skleniti pogodbo za mobilne storitve, kar zajema tudi nakup pametnega telefona na vezavo.

Strankam želijo zagotoviti vrhunsko uporabniško izkušnjo, tudi tistim, ki se nahajajo na odročnih lokacijah in nimajo enakih ugodnosti kot v urbanih mestih. Iz tega razloga so v prodajno ponudbo vključili antene za ojačitev mobilnega signala, kar je zagotovo razveselilo uporabnike iz neurbanih mest. Izbirate lahko tudi med:

  • Wi-Fi ojačevalci – obstoječo brezžično povezavo razširi v prostore s slabšim signalom,
  • Switch – omogoča priklop več naprav (TV, računalniki),
  • Router – možnost priklopa več naprav, razširitev Wi-Fi omrežja, vzpostavitev nove ločene dostopne točke,
  • PLC – prenos internetnega in TV signala prek električnih vtičnic v druge prostore ali objekte.

Pogodbeni zastopnik Pošte Slovenije

Poleg telekomunikacijskih storitev lahko v njihovih prostorih koristite vse univerzalne poštne storitve. So namreč kontaktna točka Pošte Slovenije, kar pomeni, da lahko v podjetju Suhozemni terminal Sežana koristite naslednje storitve brez čakanja v vrsti:

  • Sprejem in izročitev pošiljk
  • Poizvedovanje po pošiljkah
  • Dvig gotovine prek POS terminala, vplačilo poštne nakaznice
  • Prodaja znamk, embalaže, kuvert …

Poštne storitve lahko opravite vsak dan med 9.00 in 17.00.

Ker si lastijo status pogodbene pošte, lahko pri njih opravljate tudi bančne in finančne storitve Nove KBM, kar zajema vplačila, varčevanje in izplačila iz TRR ter plačilo preko UPN obrazca.

suhozemni-terminal-pametni-telefoni-conrad

Zastopništvo Conrad

V partnerski mreži podjetja Suhozemni terminal Sežana najdemo tudi podjetje Conrad. Skupno sodelovanje jim omogoča, da stranke oskrbujejo s kakovostno hišno tehniko, elektromehanskimi napravami, multimedijskimi pripomočki, računalniki, pisarniško opremo, orodji, kabli in ostalimi izdelki, ki si jih lahko ogledate na spletni strani conrad.si.

Več o podjetju Suhozemni terminal Sežana na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Suhozemni terminal Sežana d.o.o.

suhozemni_terminal_sežana_logotip_svetovanje_prodaja

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Suhozemni terminal Sežana d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.