Subsidium, okoljski inženiring in razvoj

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Ulica Sallaumines 9, 1420 Trbovlje
  • 041 544 468
  • vesna@subsidium.si
  • subsidium.si/
Davčna št.:
11186607
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
8003432000
Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 7357 527
Osnovna dejavnost:
M74.900 Drugje nerazvrščene strokovne in tehnične dejavnosti
Ustanovitelj:
Vesna Tomše

Vsak izmed nas ima moralno odgovornost varovati okolje in spodbujati trajnostni razvoj družbe za prihodnje generacije. Propadanje okolja dolgoročno ogroža zdravje in varnost ljudi, živali in rastlin. Da bi postali bolj okoljsko ozaveščeni, je potrebno sprejeti določene zaščitne ukrepe in povečati ozaveščenost ljudi. Prav za to se zavzemajo v podjetju Subsidium, ki podpira poslovne partnerje pri okoljskih projektih, predvsem pri celostni ureditvi ravnanja z odpadki.

Z bogatimi izkušnjami in zakladnico znanja uvajajo inovativne gospodarne in zanesljive rešitve pri ravnanju z odpadki in urejanju poslovnih procesov.

Skupaj do družbene odgovornosti

Podjetja, ki stopijo izven svojih poslovnih okvirjev in skrbijo za okolje, imajo posledično tudi večjo poslovno korist. Podjetja so spoznala, da okoljska odgovorna dejavnost ni le zakonska dolžnost, temveč tudi odgovornost. Dolgoročen proces transformacije podjetja je lahko enostaven s strokovno pomočjo podjetja Subsidium, ki verjamejo, da vas lahko pripeljejo do pozitivnih sprememb. Partnerjem in strankam boste pokazali, da družbena odgovornost, okoljska osveščenost in urejenost ne vpliva na pozitivno delovanje podjetja.

Niste prepričani, ali potrebujete pomoč pri ravnanju z odpadki? Postavite si naslednja vprašanja:

  • So vaši stroški ravnanja z odpadki visoki oziroma previsoki?
  • Ste samozavestni, da bi prestali pregled okoljske ali carinske inšpekcije?
  • Imate težave pri iskanju partnerjev za prevzem odpadkov?

Podjetje Subsidium ima več kot 10 let izkušenj z operativnim vodenjem odpadkov v podjetjih. Registrirani so kot trgovec in posrednik za nevarne in nenevarne odpadke. Plod njihove vizije in strasti je inovativen koš za smeti Pressboy, ki odpadke stisne. Dejavnost so razširili tudi na obnove stanovanjskih prostorov.

Odgovorno ravnanje z odpadki

Nudijo storitve zunanje partnerja za prenos odgovornosti celovitega ravnanja z odpadki. Delovanje vašega podjetja ostane nespremenjeno. S prihranjenim časom in sredstvi se lahko osredotočite na nadaljnje poslovanje. Podjetje Subsidium prevzamejo dokumentni in fizični tok odpadkov, uredijo in optimizirajo procese zbiranja odpadkov, vzpostavijo, vodijo in izdelajo poročila o odpadkih ter izdelajo Načrt gospodarjenja z odpadki.

Imate težave s prostorom?

Veliko neizkoriščenega prostora se skriva v arhivu, kjer se običajno kopičijo gore dokumentov, ki ne bodo nikoli več uporabni. Ponujajo vam ugodne prevzeme in uničenje arhivske dokumentacije po celi Sloveniji. Po uničenju prejmete potrdilo in potrjen evidenčni list v skladu s slovensko zakonodajo.

Prav tako vam na podlagi izkušenj in znanj pomagajo pri sprejetju zakonsko predpisanih notranjih aktov in vpeljavi navodil, s katerimi boste imeli zagotovljen nadzor nad posameznimi procesi. Rešitve prilagodijo vašim potrebam, s čimer poskrbijo za največjo učinkovitost.

Izobrazba je gonilo sprememb

Spremembe se začnejo pri vsakemu posamezniku, zato je podjetje Subsidium pripravil izobraževalne delavnice o zakonodajnih obveznosti podjetja pri ravnanju z odpadki, novostih iz uredbe o embalaži in odpadni embalaži, ločevanju in inšpekcijah ter kaznih.

Vse o odgovornem ravnanju z odpadki na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi: