Posblagajna.com, Matic Laneger s.p.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Turje 74, 1431 Dol pri Hrastniku
  • 040-238-346
  • matic@posblagajna.com
  • www.posblagajna.com/domov.html
Davčna št.:
SI40533263
Matična št.:
6822045000
Št. zaposlenih:
1
Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 0454 037
Osnovna dejavnost:
J62.090 Druge z informacijsko tehnologijo in računalniškimi storitvami povezane dejavnosti
Ustanovitelj:
Matic Laneger

Zmogljiva rešitev za poslovno upravljanje, kot je to davčna blagajna, je pomembna za vsakega lastnika manjšega ali večjega podjetja v različnih panogah. Podjetje Matic Laneger s.p., Posblagajna.com je pravi naslov za nakup ali najem davčnih blagajn. Njihova pot se je začela leta 2015 z vstopom v program Podjetno v svet podjetništva, še isto leto pa so začeli sodelovati s podjetjem Comtron d.o.o., za katerega so zastopniki programske opreme Tronpos.

Ponujajo vam strokovne, enostavne in hitre rešitve, s katerimi si boste olajšali delo in prihranili čas. Odlikuje jih strokovnost, odzivnost in zanesljivost. Kadarkoli pred, med in po postopku nakupa ali najema so vam na voljo strokovnjaki podjetja Posblagajna.

Zakaj potrebujete blagajniški sistem?

Če odmislimo skladnost z zakonodajo, blagajniški sistemi, kot je to Posblagajna, prinašajo številne koristi in prednosti. Upravljanje s časom in denarjem je pomembno za vsako podjetje. Torej, bolj kot poenostavite delovne procese, več časa prihranite za stranko in prodajo.

Blagajniški sistem Posblagajna je prilagojen uporabi na Android tabličnih računalnikih in mobilnih telefonih. Vse Posblagajna davčne blagajne so skladne z novo sprejeto zakonodajo. Odlikuje jih nizka cena, enostavna uporaba, brezžičnost, združljivost in prilagodljivost.

Posblagajna

Za področje maloprodaje so pripravili poseben namenski program Posblagajna trgovina, s katerim lahko obvladujete celotni prodajni postopek, od faze postrežbe do izdaje e-računa. Omogoča vam tudi odlaganje računov, povezavo s POS sistemom in vpogled v realne podatke poslovanja. Vsak lastnik, vsako podjetje se zaveda, da so podatki nepogrešljivi. Pot do donosnega podjetja ne sloni na intuiciji, ampak na podatkih, ki jih lahko pridobite s Posblagajno.

Poskrbeli so tudi za gostinstvo, kjer so zahteve nekoliko drugačne od maloprodaje. Zato so pripravili novo različico programa za davčno blagajno, Posblagajna gostinstvo. Namenjen je tako večjim gostinskim verigam kot tudi manjšim lokalom. Uporabniška izkušnja je prilagojena gostinskemu osebju in zagotavlja kvalitetno ter hitro postrežbo.

Številne funkcije skrbijo za lažje delo z večjim številom miz, naročila se neposredno natisnejo na kuhinjski tiskalnik in takojšnjo analizo poslovanja.

Vas ne mika nakup? Odločite se za najem davčnih blagajn

Začetnemu vložku nakupa se lahko preprosto izognete z najemom davčnih blagajn. To je še posebej priročno za organizatorje veselic ali sejmov, ki lahko po končanem dogodku preprosto vrnejo najeto opremo. Lahko pa se tudi odločijo za dolgoročno sodelovanje.

Posblagajna-davčne-blagajne

Sam postopek najema je zelo enostaven. Pošljite povpraševanje na matic@posblagajna.com, kjer vam bodo pripravili ponudbo po vaših željah. Po potrjeni ponudbi se lahko odločite za osebni prevzem ali dostavo davčnih blagajn na določen naslov.

Davčne blagajne so pripravljene za takojšnjo uporabo. Vse kar potrebujete za začetek dela je vašo davčno številko, cenike, davčne številke prodajalcev, in kjer je to potrebno, certifikat za davčno potrjevanje računov. Ves čas najema vam zagotavljajo podporo, bodisi prek telefona ali na lokaciji.

Več o davčnih blagajnah in blagajniškem sistemu na spletni strani podjetja Posblagajna.


Deli z drugimi: